Brandon Curry Signature Stack

2020-07-01

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció

Ismerkedj meg a 2019-es Mr. Olympia, Brandon Curry kedvenc táplálék-kiegészítőivel, amiket versenyfelkészülési időszakban szokott fogyasztani!

100% Whey Isolate – 2 mérőkanál reggel és 2 mérőkanál edzés után
Hyper Carnitine – 1 kapszula reggel éhgyomorra
Gold Standard Curcuminoids – napi 1 kapszula az egyik étkezéssel
Amino Charge – 1 adag edzés előtt

Brandon nagy izomtömegének fenntartása viszonylag nagy mennyiségű fehérje napi bevitelét követeli meg. Ezt nem, vagy csak nagyon nehezen tudná pusztán szilárd fehérjeforrásokkal (hússal) biztosítani. Ezért fehérjebevitelét az egyik legtisztább tejsavófehérje formulánkkal, a 100% Whey Isolate-tel egészíti ki. Ez a rendkívül gyors felszívódású, cukor- és zsírmentes, kizárólag tejsavófehérje izolátumot és hidrolizátumot tartalmazó protein ideális edzés után, de érdemes egy adagot a reggeli étkezéskor is elfogyasztani, hogy az éjszakai „éhezés” után kezdő lökést adjunk a fehérjeszintézisnek.


Haladó, és különösen profi szinten az edzések intenzitása elengedhetetlenné teszi valamilyen aminosav formula edzés előtti / közbeni használatát. Brandon Curry az Amino Charge mellett teszi le a voksát, mert amellett hogy tartalmazza mind a 9 esszenciális aminosavat (köztük nagy adagban a BCAA-kat), NO-fokozókat és energizáló hatóanyagokat is biztosít. Különösen kalóriadeficites időszakban fontos az edzés előtti / közbeni BCAA bevitel, az izomlebontás megelőzése érdekében.Brandon kedvenc táplálék-kiegészítői közé tartozik a Gold Standard Curcuminoids is, ami egy magas aktív hatóanyagtartalmú (95%-os kurkuminoid tartalom) és felszívódást segítő piperinnel megtámogatott kurkuma kivonat. A kurkuma kivonat egy igazán sokoldalú kiegészítő, segít fenntartani az immunrendszer normál működését, gyulladáscsökkentő hatása van, csökkenti az ízületi fájdalmat és segít fenntartani az ízületek és csontok valamint a tüdő és felső légutak egészségét; jelentős antioxidáns hatása révén pedig hatékonyan köti meg a szabadgyököket. Ezek mind olyan hatások, amelyek „jól jönnek”, ha az ember egy intenzív edzésprogramot követ – különösen, ha éppen versenyre készül, korlátozott kalória- és tápanyagbevitel mellett.

Versenyfelkészülés alatt, amikor a fizikai és a mentális energiaszint alacsony, Brandon is használja az l-karnitin fejlettebb, nagyobb potenciálú, acetilezett formáját az acetyl l-karnitint, ami a Hyper Carnitine hatóanyaga.
Fontos megjegyezni, hogy látványos eredményt csak célirányosan megtervezett és betartott diétával és edzéstervvel lehet elérni. A jól megválasztott táplálék-kiegészítők segíthetnek a céljaid elérésében, de a munkát nem végzik el helyetted.

És nem lesz mindenkiből Brandon Curry – belőle csak egy van!


Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!