Cristina Pajares Signature Stack

2020-09-23
 / 5.0

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció

  • Mega Daily One Plus – 2 kapszula az első szilárd étkezéssel
  • Vitamin D3 – 1 kapszula az első szilárd étkezéssel
  • Omega 3 – napi 2 kapszula, két étkezéssel
  • L-Glutamine – 10 gramm kardio előtt, 10 gramm súlyzós edzés előtt
  • Revex-16 – 2 kapszula kardio előtt, 2 kapszula súlyzós edzés előtt
  • BCAA Xpress – 1 adag súlyzós edzés közben
  • 100% Hydrolyzed Whey Protein – 1 mérőkanál súlyzós edzés után
  • VitarGO! – 30 gramm súlyzós edzés után

A spanyol Cristina Pajares a legsikeresebb európai Bikini Pro versenyzők közé tartozik. Viszonylag későn, 23 éves korában kezdett el egyáltalán sportolni, de két évvel később (2015-ben) már spanyol bajnok, 2016-ban megszerzi a profi kártyát, 2017-ben pedig már ott áll a Bikini Olympia színpadán. Jelenleg a negyedik Olympiájára készül.

Cristina az izmosabb Bikini Pro versenyzők közé tartozik. Off-szezonban nagy súlyt fektet az izomépítésre, szálkásító időszakban pedig arra, hogy a nehezen felépített izomzatát ne veszítse el. Éppen ezért a magas fehérjebevitel mellett, a szénhidrátfogyasztását sem viszi le nullára vagy közel nullára, ahogy azt sok bikini fitness versenyző teszi. A barna rizs és az édes burgonya mellett még Vitargo®-t is fogyaszt. Az első három étkezése és a súlyzós edzés utáni turmixa is tartalmaz szénhidrátot. Lássuk tehát, hogy milyen kiegészítőkkel teszi eredményesebbé edzését és táplálkozását.

Cristina Pajare Signature Stack

A diéta és különösen a versenydiéta komoly terhelésnek teszi ki az immunrendszert. Elengedhetetlen tehát a vitamin / ásványi anyag kiegészítés. Cristina a Mega Daily One Plus mellé még extra D vitamint is fogyaszt. Természetesen, az általános egészségmegőrzés szempontjából rendkívül fontos, de a diéta eredményességét fokozó hatása miatt is hasznos, Omega 3 sem hiányozhat a stack-ből.

Cristina az edzései előtt viszi be a napi glutamin adagját. Ez egy ritkábban látható módszer, mivel általában edzés után és/vagy lefekvés előtt szokás a glutamint bevinni, de ebben is van ráció. Az intenzív edzés gyorsan lemerítheti a glutamin raktárakat, viszont a regenerálódáshoz kell a glutamin. Az edzés előtti bevitellel megelőzhető a glutaminhiányos állapot kialakulása.

Szintén az edzései előtt veszi be a Revex-16-ot. A napi adag egyik felét a reggeli éhgyomros kardio, a másik felét pedig a délutáni súlyzós edzés előtt. A Revex-16 a Scitec legkomplexebb testsúlykontroll formulája, 16 aktív hatóanyaggal, magas koffeintartalommal. Fontos, kihangsúlyozni, hogy az ilyen típusú formulák nem helyettesítik a megfelelően összeállított étrendet és edzésprogramot. Cristina étrendje is grammra be van állítva és napi két edzést végez.

Cristina súlyzós edzés közben BCAA Xpress italt kortyolgat. Ez a formula ellátja az izmokat elágazó láncú aminosavakkal (BCAA-val). Az edzés közbeni BCAA bevitel kiemelt fontosságú, ha kalóriadeficites diétán vagy. Ugyanis, ha a szervezetnek nem áll elegendő szénhidrát rendelkezésére, energiaforrásként képes (és hajlamos) az izomszövet BCAA állományához „nyúlni”.

Edzés utáni fehérjeforrásként a kizárólag hidrolizált tejsavófehérjét tartalmazó 100% Hydrolyzed Whey Protein-t alkalmazza. Ez egyébként a Team Scitec profi versenyzőinek kedvenc fehérjéje. Nem véletlenül! A tejsavófehérje-koncentrátumok és -izolátumok a feldolgozottság szintje és a minőség tekintetében eltérhetnek, de a fehérjét egészben, érintetlenül tartalmazzák, a hidrolizáció azonban lebontja a fehérjét kisebb részekre, így az emésztés, felszívódás és hasznosulás sebessége a legmagasabb lesz az összes fehérjetípust tekintve.

Cristina az edzés utáni turmixába 30 gramm VitarGO!-t is rak. Ez nagy molekulasúlya miatt gyorsan keresztül halad a gyomron (és ezért nem terheli azt), és a lehető leggyorsabban tölti vissza az izmok glikogénraktárait.

Ahhoz, hogy valakiből bajnok legyen, különösen profi szinten, nagyon sok dolognak stimmelnie kell. Elsősorban jó adottságokkal kell rendelkezni. Másodsorban kellő eltökéltséggel és kitartással. Harmadsorban megfelelő étrenddel és edzéstervvel. És csak negyedsorban jól összeállított táplálékkiegészítő programmal. Az első feltételnek nem biztos, hogy megfelelsz. Viszont a többi három már teljes mértékben rajtad áll, és indulj neki bármilyen adottságokkal, ha a hozzáállás, az étrend, az edzés és a kiegészítők rendben vannak, nagyszerű formát érhetsz el.

A komplett stack termékeit megtalálhatod webáruházunkban:


Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!