Power Blue kesztyű (pár)

Scitec Nutrition
2 790 Ft
Méret:
Darabszám:
Kosárba teszem

Power Blue kesztyű

Ha unod már hogy a barátnőd folyton panaszkodik, hogy összekarcolod a bőrét a bőrkeményedéseiddel, vagy egyszerűen stabilabb fogásra vágysz az edzésen, itt az ideje bevetni egy jó edzőkesztyűt! Olyat, ami tartja a csuklódat is, és ami stabil fogást biztosít, és nem mellékesen, nem szakad le a kezedről az első pár használat után.

Örök kérdés, hogy milyen méretre van szükséged... Nos, ehhez találsz egy kis segédletet itt! De ha nem stimmel a méret, természetesen cserecsomagban díjmentesen cseréljük a kesztyűket, tehát semmiféle kockázatot nem vállalsz a rendelésed során :)


Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel! Kérlek, jelentkezz be!

roland_a2e578
2020-08-18
Nekem részre bevált.
Nagyon izzadt a tenyerén ezért kellett valami megoldás. Egyenlőre jónak tűnik,de hogy valójában mennyire strapabíró az majd idővel kiderül
Zoltán78
2019-05-09
Ez már a harmadik-negyedik pár amit nyúzok ebből a kesztyűből. Ez a legutóbbi több, mint egy évet bírta. Nálam csak a bőr tenyerű kesztyűk tartósak, és állandó igénybevételnek van kitéve. Következőnek is ilyet fogok venni.
szantoswebde
2018-06-20
jó, de az első hibás volt, cserélték
Az első, amit kaptam, nem volt jól levarrva, a 2. edzésen szétjött, befotóztam a hibát és a shop.builder gond nélkül cserélte. A tenyérszélességem alapján az L-eset rendeltem elsőre, de az kegyetlenül feltört. Cserébe már M-eset kértem, és ez a tökéletes. Nem kicsi és nem tör (annyira) a tenyérrésze. Amúgy egyelőre nincs kifogás, sztem tartós darab lesz, bár a régi "Bulldog's Will" kesztyűmhöz nem fog felérni.
erik_309d10
2018-04-25
Tartós , minőségi darab
Egyszerű és minőségi kesztyű korrekt áron. A csuklószorítót lazábbra szoktam hagyni mert elég jelentős nyomot tud hagyni. Ettől eltekintve minden rendben van. Ajánlom !
krisztian_c50d39
2017-12-08
egyszerűen jó
Egy stramm és dizájnos kesztyű. A csuklószorító alatt az anyag nekem bevág a bőrömbe, így én csak akkor húzom meg tökig, ha nagyon muszáj. Egyébként rendben van.
odi11
2017-11-10
Időtálló
A csuklószorító része erősen tart, maga a kesztyű pedig nagyon erősen össze van varrva. A szellőzéssel sincs gond, és jó, hogy van rajta lehúzó az ujjaknál.

Ebben a rovatban véleményeket csak regisztrált felhasználóink oszthatnak meg!
Kérlek, jelentkezz be!