Gazdaságos tiszta izomnövelő stack

2020-08-19

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció

Aki követi oldalainkat és elolvassa a cikkeinket, az minden bizonnyal érdeklődik a súlyzós edzések és izomnövelés rejtelmei iránt. Valószínűleg, szeretné fejleszteni izomzatát és/vagy csökkenteni testzsírarányát. Ezeknek a céloknak az eléréséhez heti rendszerességgel nyújtunk segítséget – elsősorban – táplálékkiegészítési tanácsokkal, leginkább legújabb és top kategóriás formuláinkat ajánlva.

Azonban nem mindenki engedheti meg magának a prémium csomagok megvásárlását. E heti stack ajánlatunk azoknak szól, akiknek szűkös anyagi erőforrásokból kell kihozniuk a lehető legtöbbet.

Ha alaposan meg kell gondolnod, mire költöd a pénzedet, érdemes tisztában lenned a különböző táplálékkiegészítő fajták fontossági sorrendjével. Ha a tiszta izomnövelés a cél, a szakirodalom általában a multivitamin + tejsavófehérje + kreatin kombinációval indít, ami után az anyagi lehetőségek függvényében jönnek a különböző fontosabb aminosavak (glutamin, BCAA) és aminosav származékok (béta-alanin, citrullin malát, stb.). Mi a három alaptermék mellé még a glutamint tettük be gazdaságos csomagunkba, mivel meg vagyunk győződve szükségességéről és kedvező hatásairól, intenzív fizikai igénybevétel esetén.

Általában minden termékcsomagunkban szerepel valamilyen multivitamin / ásványi anyag formula. Botorság lenne céljaidat elbukni valamelyik mikrotápanyag hiánya miatt. A Mega Daily One Plus napi 2 kapszulája hatékonyan támogatja az immunrendszer optimális működését, mérsékli a fáradtságot és kifáradást, valamint hozzájárul a normális anyagcsere folyamatokhoz. Bármilyen sportcél vezérel is téged, ha ezek nem állnak fenn, utad során komoly buktatókkal kell majd számolnod. Rosszabb esetben teljesen le kell mondanod céljaid eléréséről.

Mega Daily One Plus

A fehérje por, illetve turmix és a(z újkori) testépítés története összefonódik. Nem véletlenül. A testépítők ugyanis a kezdetektől fogva keresik a módját annak, hogyan tudnák megkönnyíteni a megemelt fehérjeigény biztosítását. A kezdeti fehérjeporok csak (gyenge) helyettesítői voltak a minőségi szilárd fehérjeforrásoknak, és használatukat kényelmi (és takarékossági) megfontolások indokolták. Minőségi ugrás a tejsavófehérje megjelenésével következett be. A tejsavófehérje aminosav profilja (magas BCAA tartalma) és rendkívül gyors hasznosulása ugyanis egyértelműen kiemeli a többi fehérje típus közül. A tejsavófehérje fogyasztása – különösen edzés után – még akkor is tanácsos lehet, ha egyébként lehetőséged lenne minden étkezéssel minőségi szilárd fehérjeforrást bevinni. A tejsavófehérje hasznosulási sebessége ugyanis szilárd fehérjeforrásokkal szemben verhetetlen. Edzés után pedig a gyors hasznosulás elsőrangú fontosságú. A 100% Whey Protein kizárólag tejsavófehérje koncentrátumot tartalmaz fehérjeforrásként és hozzájárul az izomtömeg növekedéséhez és fenntartásához. Napi két adag fogyasztását javasoljuk, az egyiket mindenképpen edzés után gurítsd le a torkodon.

100% Whey Protein

A kreatin az 1990-es években jelent meg a táplálékkiegészítők piacán és népszerűsége azóta is töretlen. Nem véletlenül. Kutatások sora és (ami még fontosabb) az edzőterembe járók több évtizedes tapasztalatai mind a kreatin hatásosságát bizonyítják az izom- és erőnövekedés (és sok más kedvező hatás) tekintetében. Manapság már rengeteg kreatin formula közül lehet választani, viszont ne feledjük mindegyik alapvetően a kreatin-monohidrátra épül. Éppen ezért, ha szigorú költségvetési korláttal rendelkezünk, érdemes az alap kreatin monohidrát port beszereznünk, pl. a 100% Creatine Monohydrate-ot. Napi egy adag edzés után nem kerül sokba, de hatásos lökést adhat a fejlődésünknek.

100% Creatine Monohydrate

Az l-glutamin egy feltételesen esszenciális aminosav. Ez azt jelenti, hogy elvileg a szervezet képes az előállítására, viszont fokozott fizikai és immunrendszeri terhelés – például intenzív edzésprogram – esetén ez messze nem elegendő. A glutamin fontos üzemanyagát jelenti az immunrendszer egyes sejtjeinek. Intenzív terhelés esetén a szervezet nem képes elegendő glutamint biztosítani ezeknek a sejteknek. Különösen túledzés esetén eshet nagymértékben a plazma glutamin szint. A glutamin ezen kívül még fokozza az izom-glikogén szintézist is. Ezért azt ajánljuk, hogy este lefekvés előtt egy adag (6g) glutamin bevitelével előzd meg a glutamin hiány egészséged és fejlődésed szempontjából kedvezőtlen hatásait. Erre a célra megfelel a sima, ízesítetlen L-Glutamine formulánk.

L-Glutamine

Ez a hatásos termékcsomag nagyjából 15 ezer forintba kerül havonta. Legnagyobb kiszereléssel számolva, viszont teljes áron, akciók nélkül. Ha éppen valamelyik termék akciós, még olcsóbban is ki lehet hozni.


Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!