Hogyan kerüld el, hogy leveleink SPAM-ba menjenek?

2016-10-26
 / 5.0

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció

Amennyiben feliratkoztál a hírlevelünkre, vélhetően nem szeretnél lemaradni a legújabb, legfrissebb cikkekről, és az aktuális akciókról sem - előfordulhat, hogy bizonyos akciókat CSAK hírlevélben küldünk ki. Amennyiben a szolgáltatód valamilyen okból SPAM-be teszi a leveleinket, úgy ezekről az infókról és lehetőségekről lemaradsz. Lássuk, hogyan lehet ezt kiküszöbölni!


Gmail

Amennyiben a levelünk a gmail spam mappájában landol, a következőt kell tenned. Először is, kijelölöd az adott üzenetet. Ezek után pedig rákattintasz a "nem spam" gombra.

Ezzel sikeresen áthelyezted a levelet a beérkező üzenetek közé, amiről visszajelzést is kapsz:

Nyilván sok hírlevelet kapsz. Ha szeretnéd, hogy a Heti Builder ne tűnjön el a többi között, úgy át tudod helyezni a beérkező üzeneteid közé, ahová való :) Ezt a követezőképpen teheted meg.

Jelöld ki a levelet, és az egereddel kezdd el húzni az "elsődleges" fülre. Amikor fölé húztad a levelet, a fül színe megváltozik (ld az alábbi képeket).

Ezzel azonban nincs vége - a gmail megkérdezi majd, hogy a további mailekkel is ez lesz-e a szándékod. Erre válaszul - természetesen :) - az "igen" opcióra kattints:

Ezzel a két trükkel tehát elkerülheted, hogy a gmailben elvesszenek a tőlünk kapott leveleid.

Freemail

Kattints a spam mappára a bal oldalon. Válaszd ki a levelet, amit ki akarsz szedni a spamek közül.

Ez után válaszd ki az "Áthelyezés ide" felirat alatt az "érkezett" üzeneteket. Ha rákattintasz, a levél kikerül a spamek közül, és megy be a többi beérkezett üzenet közé.

Citromail

A Citromail esetében is hasonló lépéseket kell követnünk. Keressük meg a spam, azaz "kéretlen" mappában a kérdéses levelet. Jelöljük ki, majd görgessük le a "kéretlen" fület, és válasszik a "nem spam" opciót. Ezzel máris levettük a spam jelölést a levélről!

Yahoo

A Yahoo levelezőrendszerében is előfordulhat, hogy a spam-ben landol a levél. Ha gyanúsan nem kapod meg a leveleinket, akkor kattints a spam mappára. Jelöld ki a tévesen kéretlennek jelölt üzenetet. A fenti menüből válaszd a "nem spam" jelölést, kattints rá, és a levél máris visszakerül a beérkező üzeneteid közé!


Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!