Hot Blood 3.0 - A vér kötelez!

2020-06-12

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció

Bizonyára veled is előfordult már, hogy nem volt kedved lemenni a terembe edzeni. Ilyenkor két dolgot tehetsz: hagyod a fenébe az edzést, és ejtőzöl egy nagyot a kanapén egy-két csomag chips társaságában, vagy bekeversz egy adag Hot Blood 3.0-át és várod a "csodát".

Te döntesz, hogy mit érzel majd holnap: bűntudatot, vagy izomlázat? Ha az utóbbira szavaztál, akkor üdv a klubban!

Egyet azonban tisztázzunk, rögtön a legelején. A Hot Blood 3.0, nem játékszer! Ezért nem is javasoljuk kezdőknek/újrakezdőknek a használatát. Ez egy kőkemény edzés előtti formula, amely csak és kizárólag azt a célt szolgálja, hogy TE a lehető legtöbbet hozd ki az edzéseidből. Nem véletlenül vált az évek során legendás pre-workout formulává.

Ha próbáltad már, tudod, miről beszélünk. Ha még nem volt hozzá szerencséd, akkor javasoljuk, hogy fuss velünk végig a főbb összetevőin! Az is épp elég beszédes.

A Hot Blood 20-nál is több aktív hatóanyagot, és adagonkénti 300mg koffeint tartalmaz. Ha ekkora dózisú koffein nem törli ki a szemedből a csipát, és nem indít meg az edzőterem irányába, akkor érdemes elgondolkoznod azon, hogy az utóbbi időszakban nem vitted-e túlzásba a stimuláns hatóanyagok használatát és nem kellene esetleg néhány hónapot szünetet tartanod velük? A válasz, mindkét esetben: IGEN!

A termékből természetesen nem hiányozhat az utóbbi évtizedek egyik legtöbbet kutatott és igazolt hatóanyaga, a kreatin, illetve a sportolók által közkedvelt AAKG, béta-alanin, arginin, citrullin malát "fantasztikus négyes" hatóanyag kombináció sem.

A kreatinról már bizonyára te is sokat olvastál/hallottál. Ez nem véletlen, hiszen jelentős mértékben képes fokozni az erőszintet és a teljesítményt. Nagyon is érezni fogod az általa okozott teljesítménybéli különbséget. Nem véletlenül hívják a kreatint az ergogén hatóanyagok királyának!

A "fantasztikus négyes" hatóanyag kombináció töretlen népszerűségének oka az, hogy elképesztő módon képes emelni az edzésélményt, méghozzá úgy, hogy a változás küllemben, centikben és használt súlyokban is látható, mérhető!
Nagyszerű feeling, amikor edzés közben azt tapasztalod, hogy tele vagy energiával, és érzed, ahogyan áramlik a vér a bedurrant, megdolgoztatott izmaidban. Semmi máshoz nem fogható érzés ez.

Aki nem edzett még keményen, és nem használt ehhez olyan komplex edzés előtti formulát, mint amilyen a Hot Blood 3.0, az nem is tudja, miről is beszélünk.
Ezért (is) érdemes edzeni. Ez az érzés húz minket vissza a terembe a nehezebb napokon is!

Válassz a 6 egzotikus íz közül, és éld át az élményt a Hot Blood 3.0 segítségével!


Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!