Hűségpontok, avagy hogyan jutalmazzuk a törzsvásárlókat

2021-07-01
 / 4.2

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció

A Scitec Nutrition hűségprogram

Számunkra fontos, hogy a visszatérő vásárlóink hűségét valami módon díjazzuk. Ezért amennyiben újra és újra a Scitec Nutrition oldalon vásárolsz, lehetőséged nyílik saját, előző vásárlásaidon alapuló, személyre szóló, kedvezményes kuponokat szerezni a következő vásárlásaidhoz! Emellett augusztus 1-től a regisztrált hűségprogram tagjaink kiváltsága lesz az akciós vásárlás, legyen szó havi akcióról, vagy akár egy Scitec Day-ről.

Lássuk a részleteket!

Pontokból kupont?

A személyre szóló kuponokat a vásárlásaid után kapott hűségpontjaid felhasználásával tudod megszerezni. Minden Scitec Nutrition vásárlásod után – legyen az bolti, vagy online vásárlás – hűségpontokat kapsz. Ezeket válthatod be kedvezményes vásárlásra, vagy ingyen szállításra jogosító kupon(ok)ra.

Hogyan szerezhetsz Scitec Nutrition hűségpontokat?

Nagyon egyszerű: minden vásárlásod után automatikusan kapod őket, amennyiben regisztráltál a Scitec Nutrition webshopban/szaküzletben! Akár a webshopban, akár bármelyik Scitec Nutrition boltban vásárolsz, a vásárlásod értékének 10%-át megkapod pontokban. A pontok jóváírása bolti vásárlás esetében gyakorlatilag azonnal megtörténik (mindössze 10-15 perces átfutási idő szükséges ehhez), webes vásárlás esetén akkor, amikor a pénzed (utalásod, vagy a futárnál utánvéttel fizetett összeg) lekönyvelésre került. Ez általában pár napot vesz igénybe.

Ez azt jelenti a gyakorlatban, hogy ha pl 10.000 Ft értékben vásárolsz, akkor 1000 hűségpontot kapsz.

*Minden olyan termék után járnak a hűségpontok, amikre igaz, hogy:

  • Nem kuponnal vásároltad őket
  • Külön hűségpont promócióban szerepelnek (ld. később)

A Scitec Nutrition oldalra írt termék vélemény után is kaphatsz pontot. Fontos tudnod, hogy a megírt vélemények egy jóváhagyási folyamaton mennek keresztül, ahol az olyan vélemények, mint „Jó volt”, illetve természetesen az automata spam-ek kiszűrésre kerülnek. A negatív véleményeket viszont nem szűrjük: nekünk fontos az őszinteség, és azt akarjuk, hogy egy adott termék alatt tényleg világosan látszódjon, hogy a többségnek bevált-e, vagy sem. Tehát, minőségi vélemények után jár a pont, legyenek azok pozitívak, vagy negatívak!

Hol tudod követni a pontjaid számának alakulását?

A pontok számát a saját adatok oldalon tudod követni a "kedvezményeim" menüpont alatt, és itt lesz lehetőséged a pontjaid kuponra váltására is.

Mire tudod beváltani a pontjaidat?

A pontjaidból a későbbi vásárlásod alkalmával felhasználható kupon(ok)at tudsz generálni magadnak. Négyféle kuponból tudsz választani: ingyen szállításos, 10%-os, 15%-os, és 20%-os. A kuponok ára pontokban a következő:

  • Ingyen szállítás – 1500 pont
  • 10% - 2000 pont
  • 15% - 4000 pont
  • 20% - 6000 pont

A vásárláson kívül más módon lehet pontot szerezni?

Időről időre pontgyűjtő akciókba is belefuthatsz a Scitec Nutrition oldalán. Természetesen ezek az akciók is érvényesek lesznek a Scitec Nutrition szaküzletekben. Ezekről az akciókról természetesen a weboldalunkon, a közösségi oldalainkon és hírelvélben is értesítjük a vásárlóinkat.

Emellett a profilod kitöltéséért is kaphatsz pontokat – minél pontosabban adod meg az adataidat, annál több pontot tudsz szerezni ezzel.

Külön kell regisztrálni a hűségprogramba?

Ez a legszebb: semmit nem kell tenned, ha már regisztrált vásárló vagy! Visszatérő, hűséges vásárlóinknak a pontok automatikusan járnak. A webshopos regisztráció pedig a Scitec Nutrition regisztrációs oldalán oldalon pár perc alatt elvégezhető: mindössze egy mailcímet, egy nevet és egy szállítási címet kell megadni hozzá, természetesen egy jelszó kíséretében. Amennyiben beregisztrálva vásárolsz tőlünk – vagy a Scitec Nutrition szaküzletben szólsz, hogy van regisztrációd, és ezzel a regisztrációval szeretnél vásárolni –, a fenti feltételeknek megfelelően a pontjaid folyamatosan halmozódnak, amíg fel nem használod őket (vagy le nem járnak).

Hol használhatom fel az elkészült kuponokat?

A kuponokat csak regisztrált felhasználóval belépés után a rendelés véglegesítésekor tudod érvényesíteni. Az ilyen kupont nem átruházható, csak azzal a felhasználóval tudod érvényesíteni amivel generáltad a kupont. A kuponok lejárata a generálástól számított 30 nap, ezt vedd figyelembe a kupon elkésztése során!


A kupon felhasználható a Scitec Nutrition üzleteiben is.

Üzletek listája itt!

Ha bármilyen további kérdésed van a pontokkal és kuponokkal kapcsolatban, akkor azt tedd fel Ügyfélszolgálatunknak a szokásos módon (elsősorban a vásárlói szervízoldalról küldött üzenettel, de természetesen lehet mailben (shop@scitec.hu) vagy telefonon (+36209000864) is.


Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!