Hűségpontok, avagy hogyan jutalmazzuk a törzsvásárlókat

2018-02-19
 / 5.0

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció

Tudtad, hogy minden 1000 forint után levásárolható hűségpontokat kapsz nálunk, a Scitec.hu-en? Ha nem, akkor most jól figyelj!


Hogyan szerezhetek pontokat?

Érdemes regisztrálnod és gyakran vásárolnod a Scitec.hu Oldalon, mert nálunk értékes Scitec.hu Hűségpontokat szerezhetsz. A rendszerünk a regisztrált vásárlóknak minden 1000 Ft-os rendelés után automatikusan jóváír hűségpontokat a második rendelés után. Igen ám, de nem csak regisztrált vásárlással lehet pontokat szerezni.

Vannak olyan termékek, amelyek vásárlás esetén extra pontokat érnek, ezeket regisztráció nélkül is be lehet szerezni. Az extra pontokat érő termékekről ezt folyamatosan frissítjük, ezért érdemes akár naponta visszatérned az oldalra, mert lehet, hogy ami ma extra pontokat ért, az holnap már nem.

Termékek hűségpontokkal
 
Vitamin C-1100 100 kap.
2 990 Ft
29,90 Ft/kap.
Kosárba teszem

A pontszerzés harmadik módja, ha írsz egy beszámolót egy általad megvásárolt termék(ek)ről (a termékek oldaláról jutsz a vélemények oldalra). Fontos, hogy olyan információkat írj le, melyek mások számára is hasznosak lehetnek: az olyan rövid és általános beszámolók, mint a "jó cucc!", még nem érnek Hűségpontokat, de azért regényt sem kell írni. Hogy melyik beszámoló értékes, azt a szerkesztőink döntik el.

Mennyit érnek a Hűségpontok?

Pofonegyszerű: 1 pont 1 forint. Fontos, hogy rendelésenként a végösszeg maximum 10 százalékát fedezheted a pontjaidból, tehát 10.000 forintos rendelésnél maximum 1000 forintot spórolhatsz a pontokkal, 1000 forintos rendelésnél pedig 100 forintot.

Hol látom a pontjaimat?

A Saját Adatok vásárlói szervízoldalán, a "kedvezményeim" menüpont alatt.

Hogyan használhatom fel a Scitec.huHűségpontokat?

A webáruházba történő belépést követően a rendelés során a Fizetés oldalon tudsz arról dönteni, hogy a pontjaidat felhasználod-e a vásárlásnál, vagy inkább egy másik alkalomra tartogatod őket. Öröm az ürömben, hogy a Hűségpontok sosem évülnek el.

Ha bármilyen további kérdésed van a pontokkal kapcsolatban, akkor azt tedd fel Ügyfélszolgálatunknak a szokásos módon (elsősorban a vásárlói szervízoldalról küldött üzenettel, de természetesen lehet mailben (shop@scitec.hu) vagy telefonon (+36209000864) is.


Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!