Anabolic Whey (2,3 kg)

Scitec Nutrition
15 890 Ft
6 908,70 Ft/kg
Íz:
Darabszám:
Kosárba teszem

Anabolic Whey

Magas minőségű fehérje-keverék

Tejfehérjék extra aminokkal

Az „ANABOLIC WHEY” ultraszűrt tejsavófehérje-koncentrátumok (amelyek tartalmaznak laktoglobulin, laktoferrin, laktalbumin és immunoglobulin fehérjefrakciókat), tejsavófehérje-izolátumok és teljes tejfehérjék megtervezett keveréke. Hozzáadtunk továbbá glutamint és taurint, az emberi testben két nagy arányban fellelhető aminosavat.

A tejfehérjék – főleg a tejsavófehérje – kétségkívül a legnépszerűbb testépítő-fehérjék. Emellett, a legmagasabb minőségű fehérjeforrások közé tartoznak. Az étrendben szereplő fehérje tápanyag-hasznosulási hatékonyságát a legtöbb esetben úgy határozzák meg, hogy megbecsülik, mennyi nitrogén szívódik fel és marad meg a testben az adott fehérjéből, tehát mennyire képes a napi nitrogén-veszteséget pótolni. A Nettó Fehérje Hasznosulás (NPU- Net Protein Utilisation) azt mutatja, hogy az elfogyasztott nitrogén-mennyiség hány százaléka marad meg a testben, a Biológiai Érték (Biological Value – BV) pedig a felszívódott nitrogén- mennyiséghez viszonyítja a megtartott nitrogént. A Biológiai Érték az NPU-tól és az emészthetőségtől függ. A tejsavófehérjének jó emészthetősége és aminosav-összetétele van, ennél fogva Biológiai Értéke kiváló, olyan étkezési fehérjeforrásokhoz hasonlítva, mint a hús, hal, tojás vagy szója.

Az „anabolikus” egy fiziológiai szakkifejezés az olyan anyagcsere-folyamatokra, amelyek során a test valamit felépít. Az étkezési fehérjék a nitrogén és a létfontosságú aminosavak forrásai, amelyekre a testnek szüksége van szövetgyarapodáshoz és –fenntartáshoz, ennél fogva az Anabolic Whey hozzájárul az izomtömeg növeléséhez és fenntartásához, valamint a normál csontok fenntartásához is.*

A tejből származó fehérjék ún. teljes fehérjék, mivel ellátják a testet minden szükséges aminosav-típussal, beleértve azt a 9 aminosavat, (név szerint: Hisztidin, Izoleucin, Leucin, Lizin, Metionin, Fenilalanin, Treonin, Triptofán, Valin) amelyek bevitele létfontosságú, mivel ezen aminosavakat a test nem képes előállítani. Az ANABOLIC WHEY kálciumot is tartalmat, ami hozzájárul a normál energia-termelő anyagcsere-folyamatokhoz, a normál izomműködéshez és neurotranszmisszióhoz, illetve a csontok normál állapotának fenntartásához.is.

* Tudományosan bizonyított, Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság (EFSA) által engedélyezett állítások.

Adagolási javaslat

Keverjen össze naponta 1 adag (30 g – ¾ adagolókanál) Anabolic Whey port 250 ml vízzel, tejjel vagy más folyadékkal. A termék fogyasztható az étkezés fehérjetartalmának növelésére, vagy önmagában is.
 

Allergén információ

Tej, tojás, glutén, szója, földimogyoró, mogyoró, zeller, hal és rákféle összetevőket feldolgozó üzemben készült!

SCITEC NUTRITION ANABOLIC WHEY (CHOCOLATE)
Összetétel:

Egy adag mérete: 30 g | 3/4 scoop
Adagok Száma: 30/76/133

  Adagonként tartalmaz DV %

Kalória 113 kcal  

    Kalória Zsírból 17 kcal  

Zsír 1.9 g

   abból telített zsírsavak 0,83 g

Nátrium 0,43 g

Szénhidrát 3 g

   Cukor 1,9 g

Fehérje 21 g

Makronutriensek
Kalóriaeloszlás
  • 70,0% Fehérje
  • 10,0% Szénh.
  • 6,3% Zsír
  • 13,7% Egyéb
  • 74,2% Fehérje
  • 10,6% Szénh.
  • 15,2% Zsír

"Extra Amino Matrix"
Creatine Monohydrate (250 mg), L-Glutamine (200 mg), Taurine (200 mg)
650 mg

Ingredients:

Banana: Whey Protein Concentrates (from Milk, Emulsifier: Soy Lecithin) containing lactoglobulin, lactoferrin, lactalbumin and immunoglobulin protein fractions, Milk Protein Concentrate (from Milk), Dextrose, Thickener (Xanthan Gum), Flavor (Banana), Sodium Chloride, Creatine Monohydrate, L-Glutamine, Taurine, Sweeteners (Acesulfame K, Sucralose), Whey Protein Isolates (from Milk, Emulsifier: Soy Lecithin)

Vanilla:Whey Protein Concentrates (from Milk, Emulsifier: Soy Lecithin) containing lactoglobulin, lactoferrin, lactalbumin and immunoglobulin protein fractions, Milk Protein Concentrate (from Milk), Dextrose, Thickener (Xanthan gum), Flavor (Vanilla), Creatine Monohydrate, L-Glutamine, Taurine, Sweeteners (Acesulfame K, Sucralose), Whey Protein Isolates (from Milk, Emulsifier: Soy Lecithin)

Chocolate: Whey Protein Concentrates (from Milk, Emulsifier: Soy Lecithin) containing lactoglobulin, lactoferrin, lactalbumin and immunoglobulin protein fractions, Milk Protein Concentrate (from Milk), Fat-reduced Cocoa Powder (10-12%), Thickener (Xanthan Gum), Dextrose, Flavor (Chocolate), Sodium Chloride, Creatine monohydrate, L-Glutamine, Taurine, Sweeteners (Acesulfame K, Sucralose), Whey Protein Isolates (from Milk, Emulsifier: Soy Lecithin)

Strawberry: Whey Protein Concentrates (from Milk, Emulsifier: Soy Lecithin) containing lactoglobulin, lactoferrin, lactalbumin and immunoglobulin protein fractions, Milk Protein Concentrate (from Milk), Dextrose, Thickener (Xanthan gum), Flavor (Strawberry), Creatine Monohydrate, Color (Beetroot Red), L-Glutamine, Taurine, Sweeteners (Acesulfame K, Sucralose), Whey Protein Isolates (from Milk, Emulsifier: Soy Lecithin), Acidity Regulator (Citric acid Monohydrate)

Chocolate Hazelnut: Whey Protein Concentrates (from Milk, Emulsifier: Soy Lecithin) containing lactoglobulin, lactoferrin, lactalbumin and immunoglobulin protein fractions, Milk Protein Concentrate (from Milk), Fat-reduced Cocoa Powder (10-12%), Thickener (Xanthan gum), Flavor (Chocolate, Hazelnut), Creatine Monohydrate, L-Glutamine, Taurine, Sweeteners (Acesulfame K, Sucralose), Dextrose, Whey Protein Isolates (from Milk, Emulsifier: Soy Lecithin)

Tájékoztatás: Étrendkiegészítő és Különleges táplálkozási célú élelmiszer összetétel adatbázisunkat igyekszünk rendszeresen karbantartani, azonban a gyártók mindegyike fenntartja a jogát arra (sajnos), hogy értesítés nélkül megváltoztassa a gyártásban lévő termékek címkéjét ahogy azok összetétele a folyamatos fejlesztések során változik. Mivel nem minden esetben kapunk ezekről a változtatásokról értesítést, a weboldalunkon közölt összetétel adatok CSUPÁN TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK, és azok pontosságáért az itt leírt okok miatt nem tudunk teljes felelősséget vállalni - de ennek ellenére igyekszünk minden változtatást a lehető leggyorsabban felvezetni.
AZ ITT KÖZÖLT ÖSSZETÉTEL ADATOK CSAK TÁJÉKOZTATÓ ADATOK - AZ INFORMÁCIÓK FOLYAMATOS FRISSÍTÉSÉN DOLGOZUNK, DE MINDEN GYÁRTÓI VÁLTOZTATÁST NEM TUDUNK AZONNAL ÁTVEZETNI!

?
Kérdés
2016-02-06
Az a problémám lenne, hogy nem tudom eldönteni melyik terméket válasszam. Van ugyebár ez a termék Anabolic Whey, vagy esetleg egy 100% whey protein, és harmadiknak ami tetszett az az Iso Whey Zero protein. Edzés után gyorsfelszivódásu fehérjére van szükség erre tökéletes az Iso Whey Zero, estére lassu felszivodásu fehérjének turot viszek majd be, viszont napközben illetve reggel ez nem annyira válik be. Mi a meglátásod? Válaszod előre is köszönöm! :)
válasz
Szia!

Ha egy fehérjével szeretnéd megoldani, akkor a 100% Whey Protein Professional lesz a befutó, egyébiránt az elgondolásod nem rossz.
?
Kérdés
2015-04-04
Szia!178 cm 66kg vagyok tömeget növelek,edzés után Jumbot iszok,de gondoltam még fehérje forrásra.Úgy gondoltam reggel és este menne,megfelelő lenne ez a fehérje?Vagy gondoltam még a Scitec 100% milk complexre is,melyiket ajánlod?Még egy kérdés:olvastam, hogy a fehérje maximális feldolgozható mennyisége 30-40g, na most a jumbo 50 g-ot tartalmaz/bár a tömegem miatt csak 3 adagoló kanállal iszok/ ez nem gond?Köszönöm válaszod!
válasz
Szia!

Reggel és este hibátlan. Ellenben a 100% Milk Complex jobb választás, több tejsavófehérjét tartalmaz.

A súlyodhoz mérten a Jumbo! mennyisége rendben van. A szervezeted pedig mindig annyi fehérjét hasznosít, amennyire aktuálisan szüksége van, edzés után simán mehet 50g.
?
Kérdés
2014-12-02
Szia! Olyan kérdésem lenne hogy te melyik fehérjét ajánlanád a három közül diétához (szálkásítás) és miért : 100% HYDROLYZED BEEF ISOLATE PEPTIDES , ANABOLIC WHEY , 100% WHEY PROTEIN PROFESSION
Válaszodat előre is KÖSZÖNÖM !
válasz
Szia!

A 100% Hydrolyzed Beef Isolate Peptides full cukor és zsírmentes, könnyen emészthető, gyorsan felszívódó fehérje, de gyengébb kicsit a biológiai értéke, mint a 100% Whey Protein Professional-nek. Utóbbi tejsavófehérje, a legmagasabb biológiai értékű forrás, én ezt választanám, nem probléma az az 1-2g szénhidrát szerintem.
?
Kérdés
2014-10-06
Szia!
Ajánlod ezt a terméket reggel,és alkalmanként esti fogyasztásra?
Edzés után menne a 100%Whey Protein Power,és emellé keresek valami kiegészítő csemegét.:D

Köszönöm előre is!:)
válasz
Szia!

Ez így full okés, az Anabolic Whey gyorsan és lassan felszívódó fehérjéket is tartalmaz, amely mind tejalapú. Teljesen ideális általános használatra.
?
Kérdés
2014-08-24
Szia!
Azt szeretném kérdezni hogy te melyiket ajánlod inkább és miért 100% Whey Protein Professional vagy az Anabolic Whey. Ezek mellé még gondoltam BCAA 6000 és egy multivitamin for men. Szerinted ez az összeállítás így milyen? Vagy van amit kicserélnél belőle?
köszi a választ.
válasz
Szia!

Inkább a 100% Whey Protein Professional-t ajánlom, az tisztán tejsavófehérje, a nap bármely időszakában ideális. Míg az Anabolic Whey pl. edzés utáni fogyasztásra már nem a legjobb választás. Az összeállítás rendben van, ha az étrended is okés, legfeljebb a BCAA 6000-et cserlném por formájú/a> BCAA-ra, ha csak nem különösebben fontos a tablettázott formula.
?
Kérdés
2014-03-12
Hello! diétában edzés után anabolic whey inkább vagy Whey protein professional? válaszodat előre is köszi!
válasz
Szia!

Én mindenképpen az utóbbit ajánlom a kedvezőbb felszívódási tulajdonságai miatt, de leginkább azért, mert a 100% Whey Protein Professional tisztán tejsavófehérje, nem tartalmaz más, alacsonyabbrendű forrást, kazeint, mint az Anabolic Whey.
?
Kérdés
2014-02-19
Üdv! Azt szeretném kérdezni, hogy az Anabolic Whey mehet-e együtt a Super Fat Burnerrel, szálkásítás céljából (aerob+súlyzós edzés), valamint azt, hogy milyen arányban menjen (ha lehet szedni) egy 90kg-os embernél reggel és edzés után (reggel 20g, edzés után 40-45g-os osztás esetleg)?
Köszi a választ előre is!
válasz
Szia!

Ha a grammok alatt nem a por tömegét érted, hanem a fehérjetartalmat, akkor majdnem jó. Reggel 30-35 (1.5 adag), edzés után dupla, az 40g fehérje kb.
?
Kérdés
2012-11-24
Hello!
Az anabolic whey vagy a 100% whey complex jobb reggelre/estére??...mert olvastam h kb ugyanaz az összetétele.
Kööszi!
válasz
Reggelre bármelyik mehet, de estére egyik sem ideális, mert mindkettő aránylag gyors fehérje. Estére inkább Casein kellene, vagy kevert fehérje, pl. Power Protein, Pro Enzy Fusion, Promix.
?
Kérdés
2012-06-29
Edzés után mit ajánlasz?
Anabolic Whey+dextróz vagy 100% Whey Protein Prof+dextróz.
És estére és reggelre milyen fehérjét ajánlasz. Olcsóbban szeretnék kijönni de valami jó minőség kellene.
válasz
Mindkettő jó választás, habár mivel a Whey Professional egy tiszta tejsavó protein, így annak gyorsabb valamelyest a felszívódása, s pont ez az amire edzés után vágyunk. Reggeli fogyasztásra mindkét fehérje teljen rendben van, estére viszont valamilyen kazein kellene, mint pl. a 100% Casein Complex vagy Pro Long. Ha azonban nagyon kímélni szeretnéd a pénztárcádat akkor akár valamilyen kevert fehérje komplexumot adj hozzá 100g túróhoz, s kész is a lefekvés előtti nedű :-)

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel! Kérlek, jelentkezz be!

athos
2017-06-08
Diétához is nagyon jó
Csak ajánlani tudom mindenkinek, mert nekem nagyon bejött. Oldódással nem volt gond, íze is megfelelő volt. Ez egy valóban jó minőségű fehérje ajánlom mindenkinek aki diétához vagy tömegeléshez akarja használni.
milan_62c10c
2017-02-10
Tömegeléshez tökéletes tejsavófehérje tápkieg.
Mivel ez a termék tartalmaz kreatin monohidrátot, L-glutamint és taurint, voltaképpen egy komplex terméket kapunk. Ezen felül ugye tajsavófehérje koncentrátum és tejsavófehérje izolátum képzi a tápkieg lelkét. Révén, hogy mind a kettőnek megvannak a maga előnyei, így úgy gondolom, hogy ez csakis a fogyasztó hasznára válhat. Az állaga kellemes, krémes jellegű, az íze szintén vállalhatóan finom, nem túl édes, személy szerint nekem jobban ízlik mint a rivális gyártó hasonló ízű termékei (pl. iso whey zero, beef protein). Az árát tekintve azt kell mondjam, hogy a minőséget meg kell fizetni. Biztos találni ebben az árkategóriában jobb terméket, de aki ezt választja az nem fog csalódni! Én nem bántam meg, hogy beszereztem, tömegeléshez tökéletes számomra. 10/10
qgecicus
2015-06-20
egy minőségi tejsavófehérje
Beltartalmát tekintve egy minőségi tejsavófehérje némi hozzáadott kiegészítővel (monohidrát, glutamin, taurin). Edzés után tökéletesen megfelel. A csokis ízű nagyon finom volt, oldódással nem volt problémám, annak ellenére, hogy a shakerben nem használom a rácsot. Ár-érték arányban nem a legjobb, jobban szétnézve találunk ilyen minőséget kedvezőbb áron is.
peter_fa24f3
2015-06-07
Minőségi tejsavófehérje
Minőségi tejsavófehérje. ízben verhetetlen, nagyon finom! Megfelelően oldódik. Elfogyasztás után szinte érzem ahogy feltölt. Szerintem tuti választás.
szilveszter_2542
2015-03-07
Nem rossz, de nem is a legjobb
Ebben az árkategóriában vannak jobb termékek is, viszont tudja, amit egy fehérjének tudnia kell.
zsuzsanna_f9900c
2014-11-03
lehet élvezkedni az ízén!:D
Finom, krémes. Nem túl híg, de nem is annyira tömény. Az a pont jó kategória.:) Nekem nem habosodik, sőt még nem is csomósodik, pár kavarás és máris iható. Csokisnak már az illata is incsiklandozó, újra meg kellett tanulnom, hogy nem kell egy húzásra letolni az egészet, hanem lehet élvezkedni az ízén!:D Ajánlom mindenkinek, egy próbát megér.. és lehet ő lesz a befutó!!;)
Dancsa
2014-03-04
Gyomorbarát
Gyomorbarát az egyszer biztos :D
komar_22
2014-01-06
Csalódás
Sziasztok!


Amikor elkezdtem edzeni az első fehérjéim között nagyon sokáig Anabolic-ot használtam. Nagyon bejött az íze és a krémes állaga. Az utóbbi pár évben kipróbáltam nagyon sok fehérjét és nekem kezdtek elmenni a nagyon édes irányba, ezért gondoltam újra visszatérek ehhez a fehérjéhez. Meg kell mondanom, hogy nagy csalódás ért. Vaníliásat vettem (fitness pontban vettem) és úgy habosodott, mint még eddig egyetlen Scitec-es fehérje sem. Meg is lepődtem. Az íze és állaga nagyjából maradt. Olvastam a vélemények között, hogy megváltozott az összetétele és most már saját tapasztalatból is mondom, hogy megváltozott és negatív irányba.
nero32222
2012-09-12
Sajnálom nagyon h megváltozott ez a termék, a régi összetételt jobban szerettem. Ez se rossz, viszont nincs olyan jó mint a régi volt. 1xűen nem olyan a hatása mint a réginek. Azelőtt edzés után letoltam és éreztem h mennyire visszatölti az izmaimat (kicsit pattanásos is lettem tőle, de ma már kitapasztaltam h amitől pattanásos leszek picit az hat leginkább, nem tom miért. Pl. az Optimum Gold Standardtól is kijönnek rajtam a patik.) ennél viszont nem érzem ilyet, ami nagyon meglepett és szomorúvá tett. Mióta az új összetétellel kapható, átálltam az Optimum Gold Standard-ra, az hatásilag nálam kb. olyan mint a régi Anabolic Whey, csak sajnos drágább is jóval. Sajnálom nagyon nagyon, pedig ez volt a kedvenc fehérjém anno. :-(
Daks
2012-03-04
Én csokisat nyomok! Íze nagyon finom krémes! Nagyon jó termék... ezt az is bizonyítja, h 700ml vízben 30g és így is nagyon sűrű masszát kapunk!!!!! Nem csomósodik ami lényeges!!!!!! ;) Tele van BCAA vitaminokkal és hamar felszívódik ami kondizás után fontos szempont!! Nem tudok rosszat írni róla!!! Egyedül talán az árára lehetne.... de ilyen jó terméket én sem adnék olcsóbban! Amint lesz még 1 akció......tuti lecsekkolom :)
öszesen 5-ös skálán:


íze: 5


oldódás:5
straci
2012-01-28
Olvasom több helyen, hogy ez az Anabolic már nem a régi Anabolic .....


Hát tejfehérje ide, tejfehérje oda, számomra még mindig ez a fehérjepor a legjobb választás!


2 éve fogyasztom, kiválóan visszatölt edzés után közvetlenül + azt követő napokban is.


Olyan könnyen emésztem, mintha egy pohár vizet ittam volna.


Ezt a két kiváló tulajdonságot egyszerre edd kizárólag az Anabolic Whey-nél tapasztaltam pedig jó néhány fehérjeport kipróbáltam már.


Szóval nekem ez a No. 1.
drako90
2012-01-20
Az első fehérje amit anno vettem az a csokis Anabolic Whey volt, nem bántam meg, sőt az egyik kedvenc termékem lett, diéta alatt is ezt fogyasztottam és most vastagítás alatt is felváltva használom 100% whey protein prof és whey best-el. Jól oldódik, könnyen emészthető és nagyon finom. :)
cztamas85
2012-01-11
Zseniális fehéjre, az állaga krémes, oldódásra és emésztésre nagyon jó. Diéta alatt tolom carni-x liquid 100000-el és full-burn-el. Eddig nagyon bevált, étrend és mozgás mellett hozza a ''kötelezőt''.
borivoje75
2012-01-04
Csak egy hete nyomatom az anabolic whey-t de ismét kezd kiragyásodni a homlokom!


Ha ez a termék valóban nem koncentrátum és izolátum keveréke akkor igaza van a Zserbi nevű hozzászólónak hogy mit keres itt ennél a kategóriánál?! Csak anyagi okok miatt váltottam át erre, de inkább visszatérek az ON GOLD STANDARD 100% WHEY-re az az igazi minőség! Csak a homlokomnak tűnt fel a változás! Egyébként azt be kell vallani hogy a SCITEC-es cuccok ízre viszik a pálmát!


Üdv.
Andika80
2011-12-17
A csokis íz egyszerűen frenetikus, nagyon jó kellemes krémes ízű, tökéletesen oldódik, nem maradnak darabok a shakerben és a falára sem ragad fel.


Azt hiszem ez lett az új kedvenc fehérjém :)
hayden69
2011-11-20
Kezdem az íznél. Scitec termék tehát ezzel a Vanilliás ízzel szokás szerint semmi bajom nem volt. A krémes íz fogyasztása során arra jó, hogy nemlehet megunni. A sima vízállagú fehérjéknél az volt a gondom, hogy akármennyire is jóvolt az íze, megunható volt.


Persze a kemény magnak nem az ÍZ számít! :)


A hatása nem marad el és nem is szárnyalja túl például a Myofusiont vagy a 100 Whey Protein Professionalt.


Elégedett vagyok vele összességében.
monsterjani
2011-11-10
3 dobozzal toltam be eddig belőle, és egyszerűen frenetikus. Isteni az íze.. mind2, tökéletes az oldódása az állaga pedig krémes. Reggel tolok 1 adagot zabbal és edzés előtt 1 adagot fél órával.


Minőségi fehérje.. ;)
colos21
2011-08-03
Pár doboz, és egy kanna elfogyasztása után bátran ajánlom bárkinek ezt a fehérjét! A csokis és a vaníliás is valami eszméletlen finom! Reggel ébredés után ittam zabpehellyel, majd edzés után Vitargoval, ha az anyagiak engedték, ha nem akkor pedig sima szőlőcukorral! Kevert fehérje lévén még jobb is mint a sima tejsavófehérjék!
cambocha
2011-07-25
remek fehérje. kicsit húzós az ára, de cserébe azt kapsz, amire szükséged van: egy minőségi fehérjét.
joco026
2011-06-23
A 2. doboz vaníliás elfogyasztása, és a csokis kezdése után nyugodt szívvel mondhatom hogy ez az a fehérje amire megéri költeni a pénzt, még ha drágább is kicsivel mint pl a népszerű 100% whey professional. Edzés utáni dupla adagnál egyáltalán nincs puffadás, telt érzés. A turmix után kb fél órával már érzem hogy szükségem van a szilárd táplálékra szóval emészthetőségre, felszívódásra hibátlan, az ízről nem is beszélve. Jóval krémesebb állagú mint amiket eddig próbáltam fehérjék (100% whey pro meg volt más is) és az íze valami fenomenális. Mindig kétkedve álltam a szimpla csokis ízű dolgokhoz de ez... meg kell kóstolni és élvezni (bár nem ezért veszi feltétlen az ember).


A reggeli zabhoz is tökéletesen passzol, nyakon öntöm vele a zabot, be a mélyhűtőbe kb 10-15 percre és már lehet is élvezkedni rajta.


Negatív tapasztalatom (kiütések, gyomor panaszok, stb) egyáltalán nincs vele.


Aki minőségi fehérjét szeretne vásárolni, annak ez a tökéletes opció.
De.laver
2011-06-09
Ez egy nagyon jó termék, én kb 3 hete szedem és eléggé látványos fejlődést veszek észre magamon. Csak ajánlani tudom mindenkinek és ez most viccesen fog hangozni részemről, de nekem még az erőmet is megnövelte és sokkal kiegyensúlyozottabb is vagyok edzés közben. Már párnap vagy egy hét szedés után jelentősen látni fogod a fejlődést mikor bele nézel a tükörbe. Mindenképp ezt vegyétek ha fehérjére van szükségetek.
marzellmusic
2011-06-09
Az egyik legjobb fehérje a piacon, 4 hónapja egészítem ki vele a diétám és edzek is a szedése mellett. Közel 20kg-ot fogytam és mindezek mellett az izomzatom növekedett, érezhetően erősebb vagyok tőle valamint a fejlődés is látható. Vitaminnal és L-karnitinnel kiegészítve tökéletes a minőségi fogyáshoz. Mindenkinek ajánlom.
gépmókus
2011-02-21
A legjobb fehérje amit valaha ettem! Oldódás, íz kiváló, és iszonyatosan hozza a zsírmentes tömeget normális étkezés mellett.


Kombinálva is nagyon finom, a kedvencem: A kanál vaniliás anabolic, egy kanál zab, egy alma, 1.5 dc tej, 1.5 deci víz, majd turmixgép!


Meglepő, de olyan lesz az íze,mint a tejbregríznek:)


Akinek ilyen mellett édességre van szüksége, az vicc!
goa
2010-12-19
Én nem tudom hogy csak nálam jön elő minden egyes adag anabolic wheytől ez az émelyítő érzés a gyomromban? fél adagokat kell innom belőle hogy ne taccsoljak ki... Ízével nincs gond, de eddig ez az első olyan protein ami ingerli a bélrendszerem... nem értem pedig a kommentek nem azt mutatják hogy bóvli lenne, lehet hogy valamire érzékeny vagyok valameik összetevőre... maradok az eddig jól megszokott fehérjéknél (SAJNOS EZT CSAK LEPONTOZNI TUDOM) :,(


Ui.: Attól még lehet jó!
koalace
2010-11-20
Nekem ez a kedvenc proteinem, bár nem vagyok testépítő. Éppen ellenkezőleg, jó ideje diétázom. Reggeli zabpehelybe keverem. Azt vettem észre, hogy sokkal később vagyok éhes. És a vaníliás íze is mennyei, de igazán. Olykor egy kemény edzés után, vacsi helyett fogyasztom. Reggelig simán elvagyok vele, gyomorkorgás nélkül.


Minőségi fehérje!

Ebben a rovatban véleményeket csak regisztrált felhasználóink oszthatnak meg!
Kérlek, jelentkezz be!