Motiváció felsőfokon, Superhero!

2020-10-05

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció

Pszichológiai elméletek szerint a motivációnak két fő típusa van: a belső és a külső. A belső motiváció lényege, hogy élvezzük magát a tevékenységet, míg a külső motiváció egy jutalom vagy egy díj utáni vágyból fakad.

Minden sportoló életében, - legyen akár hobbi vagy élsportolóról szó, előfordulhatnak élethelyzetek, amikor nincs kedve edzeni, amikor a motiváció tüze alábbhagy.

A kellő motiváció fenntartása kulcsfontosságú a hosszú távú célok, sikerek elérésben, hiszen indíttatás nélkül az ember az edzéseket könnyebben kihagyja vagy félvállról veszi.

A motivációt újra megtalálni vagy fellobbantani elsősorban magában kell megtalálni az embernek, azonban a tudomány fejlődésének köszönhetően a motivációt direkt módon is tudjuk befolyásolni.

Dopamin, ami mozgásba hoz!

A dopamin, az agyunkba található egyik legjelentősebb neurotranszmitter, feladata pedig többek között agyunk jutalmazó mechanizmusának működtetése.

A dopamin az a hormon, ami felelős a pozitív hangulatért, az optimista hozzáállásért, illetve a kellő motiváció meglétéért.

A hétköznapi stressz és a párkapcsolati problémák egyaránt negatívan befolyásolják a dopaminszintet, ezáltal pedig az edzéshez szükséges motivációt.

Edzést kihagyni ezekből az okokból kifolyólag azonban vétek lenne, már csak azért is, mert maga a testmozgás az egyik legjelentősebb dopamin fokozó módszer!

Ilyenkor jöhet jól egy komplex étrend-kiegészítő formula, ami segít átlendülni a holtpontokon és ami megadja a kellő löketet az edzéshez.

Superhero

A Superhero, termékpalettánk egyik legmodernebb edzés előtti stimulánsa. A hagyományos pre-workout hatóanyagokon felül számos újdonságot is tartalmaz, amellyel eddig nem, vagy csak alig találkozhatott a felhasználó.

Az egyik ilyen forradalmi hatóanyag a citikolin, amely egy természetesen előforduló vegyület.

A citikolint kezdetekben agysérülések kezelésére használták, mára azonban felhasználása szélesebb körben elterjedt.

A citikolin fokozza az agyi aktivitást, az agyi idegsejtek energiatermelését, növeli a mentális fókuszt és kedvezően befolyásolja a dopamin szintet.

Segítségével könnyebben rá tudsz összpontosítani a célzott izomcsoportra, nem kalandozik el edzés közben a figyelmed, éberebb és persze motiváltabb leszel.

A citikolin hatását nagyszerűen kiegészíti a termékben található theanine.

A theanine egy, a teafélékben megtalálható aminosav származék. Koffeinnel együtt szinergikusan hatva jelentősen fokozza az éberséget és a koncentrációt, de nem okoz a koffein túladagolásánál tapasztalható remegést és feszültséget, sőt kimondottan csökkenti a szorongást, valamint fokozza a stressztűrő képességet.

A theanine, hasonlóan a citikolinhoz, kedvezően hat a dopamin szintre.

Az edzésélmény nem lehet teljes bőrrepesztő bedurranás nélkül!

Formulánkban található cékla kivonat (SABEET™), az egyik legnagyobb potenciával rendelkező nitrát forrás. Hatékonyan növeli a nitrogén-oxid szintet, ezáltal jelentős mértékben fokozza a bedurranást, az izomérzetet és a vérbőséget.

Ez azért bír kiemelkedő jelentőséggel, mert a bedurranás és a fokozott vérbőség nem csak optikai tuningként szolgál, de kedvezően befolyásolja a teljesítményt és a regenerációt egyaránt.

Az intenzív keringésű izomzatból ugyanis hatékonyabban távoznak az edzés során keletkező salakanyagok, így a fáradtságérzet később jelentkezik, a regeneráció felgyorsul.
A jobb véráramlásnak köszönhetően ráadásul javul az izomzat tápanyagfelvevő képessége is, ami egyértelműen kedvező a fejlődésre tekintve.

A céklakivonat hatékonyságát a termékben található arginin és citrulin még tovább fokozza!

Maximális hasznosulás!

Az vagy, amit megeszel! Pontosabban az, ami megfelelően fel is tud szívódni. Nincs ez máshogy az étrend-kiegészítők világában sem.

A maximális hasznosulás érdekében formulánkhoz hozzáadtunk egy speciális, szabadalommal védett vegyületet, ami az Astragin ® névre hallgat.

Ennek köszönhetően a maximumot tudod kihozni a Superhero-ban található hatóanyagokból és nem kell az miatt aggódnod, hogy bármi is kárba veszne.

A Superhero-t kimondottan haladó vagy a fejlődésben megrekedt, megterhelőbb időszakban lévő sportolóknak ajánljuk.

Mivel a termék cukor és "töltőanyag" mentes, így szálkásítás és tömegnövelés során egyaránt alkalmazható.

    Superhero 285 gr.
    8 490 Ft
    29,79 Ft/gr.
    Kosárba teszem


Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!