Ne add fel!

2021-03-03
 / 5.0

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció

Csúnya hónapok vannak mögöttünk. Tudjuk, hogy nagyon-nagyon utálod már ezt a teremmentes időszakot. És nem nagyon látszik a vége. Per pillanat nem a lazítást, hanem a szigorításokat lengetik be.

Mondjuk ki: kár arra számítani, hogy hamar nyitnak ki az edzőtermek.

Sokan megoldottátok eddig is. Otthon eszköz nélkül, vagy adott esetben otthoni gépekkel, vagy akár a szabadban, egy szál TRX-szel, vagy anélkül… ki-ki a lehetőségei szerint. És ez óriási dolog!

Mert aki teremben szeret edzeni, annak ez nehéz. Ugyanakkor rá kell jönnie mindenkinek, hogy a siránkozás nem vezet előbbre.

„Nem lehet olyan hipertrófiát, stimulust elérni, mint a teremben”

„Nincs meg a hangulata”

„Otthon nincs motivációm edzeni”

„Hideg van/esik az eső/utálok kint edzeni”

Soroljuk még?

Rossz hírünk van: ez SENKIT nem érdekel. A tested nem fogja tudni, hogy min siránkoztál. Az izmaidat nem érdeklik a kifogások. A tested csak azt fogja tudni, hogy inger, terhelés nélkül hagytad, elhanyagoltad, pusztán azért, mert bebeszélted magadnak, hogy így semmi értelme.

De tudod, mit? A semminél MINDENNEK több értelme van.

Mert lehet, hogy nem ugyanaz a típusú terhelés.

Lehet, hogy nehéz így intenzíven edzeni.

Igen, lehet, hogy macerásabb is.

De tényleg azt akarod, hogy mások döntésétől, vagy egy nyavalyás vírustól függjön az, hogy te tudsz-e edzeni?

Tényleg ennyire kiszolgáltatott akarsz lenni mindenféle külső körülménynek?

Scitec Nutrition Ne Add Fel

Tudjuk, hogy nem. Úgyhogy bármilyen nehéz, bármilyen kellemetlen, és bármennyire is minden az ellen dolgozik, hogy te hatékonyan tudj edzeni, mi mégis azt mondjuk…

Ne add fel! Mert ennél több vagy, ennél többek vagyunk. Bármilyen körülmények között képesek vagyunk változtatni a fizikumunkon, bármilyen körülmények között képesek vagyunk a lehetőségekhez mérten hatékonyan edzeni. A vasak világa igenis megtanított minket küzdeni. Legyőzni a saját korlátainkat, és kilépni a komfortzónánkból. Mi lehetne jobb lehetőség ennél arra, hogy ezt be is bizonyítsuk?

EZ a különbség közöttünk, és azok között, akik csak úgy edzegettek a teremben. Hogy nekünk fontos ez az egész. Hogy mi megoldjuk, így, vagy úgy.

Ha velünk együtt érzel, ha együtt dobban a szíved a fent írtakkal, akkor mostantól motiválj te is másokat! Használd a #scitecneaddfel hashtag-et, ha posztolsz magadról a közösségi média felületeken. Mutasd meg, hogy TE megcsinálod, hogy TE képes vagy kitörni a komfortzónádból, és hogy TE nem nyafogással töltöd a kényszerszünetet, hanem kihozod magadból a maximumot!

Nem adjuk fel. Az nem opció. Nekünk sem, és neked sem!