Ne hagyd, hogy az ízület legyen a leggyengébb láncszem!

2020-08-05

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció

Az ízületek testünk azon részei, amelyekre akkor kezdünk csak igazából figyelni, amikor már valami baj van. Még a testüket, izomzatukat tudatosan építő, fejlesztő, az étkezésre odafigyelő emberek is természetesnek veszik, hogy a naponta több ezerszer végrehajtott mozdulatok fájdalom nélkül mennek végbe. Építjük az izmot, égetjük a zsírt, erősítünk, fejlesztjük gyorsaságunkat, állóképességünket, ügyességünket és közben nagy terheléseknek tesszük ki az ízületeinket.

De nem kell profi sportolónak lenni ahhoz, hogy ízületeinket túlterheljük. A munkavégzés és a mindennapi tevékenységek hosszú sora is okozhat ízületi problémákat, különösen, ha hosszú éveken keresztül végzett ismétlődő mozdulatsorokról van szó. Fokozottan igaz ez a túlsúlyosakra, akik a nap minden pillanatában 20, 30, 50 kiló vagy akár még nagyobb holtterhet cipelnek magukon.

Sokkal egyszerűbb azonban megelőzni a problémát, mint kezelni azt, miután már bekövetkezett.

Milyen lépéseket tegyünk ennek érdekében?

Az első lépés, hogy szabaduljunk meg a túlsúlytól. A második lépés, hogy mozogjunk rendszeresen. Az ízületi nedv, ami az ízület könnyed mozgását teszi lehetővé, mozgás hatására termelődik. A harmadik lépés: jól megválasztott táplálékkiegészítőkkel biztosítsuk ízületeink épségét, problémamentes működését.

Ízületi problémák

Az ízületi problémák elterjedtsége oda vezetett, hogy a piac telítődött „ízületvédő” termékekkel. Éppen ezért nagyon fontos, hogy sok termék közül olyat válasszunk, amely a valóban bevált hatóanyagokat tartalmazza optimális dózisban és arányban.

Az ízület támogatás zászlóshajója!

Termékpalettánk legnépszerűbb ízület támogató formulája kétségtelenül az Arthroxon Plus, ami sportolók/élsportolók tömkelegének járult már az extrém igénybevételből adódó problémáinak enyhítésében/megszüntetésében.

Az Arthroxon Plus egy 8 összetevős komplex formula, amely tartalmazza lényegében az összes olyan hatóanyagot, amely kiállta a tudomány és a gyakorlat próbáját. A glükozamin, kondroitin, MSM hatóanyaghármas népszerű trió az ízületeket támogató kiegészítők világában. Nem érdemtelenül. Népszerűségük a nagyon kedvező tapasztalatoknak köszönhető, melyet vásárlók ezrei támasztanak alá.

E három kulcsfontosságú összetevő mellett egy jó ízületi támogató formulából nem hiányozhat a hialuronsav – amely a tapasztalatok szerint a puha kötőszövetekre, például az ízületi folyadékra van kedvező hatással – valamint a kollagén sem. A kollagén egy rostos szerkezetű fehérje, mely fontos alkotóeleme a kötőszöveteknek, többek között a porcok, inak, ínszalagok, bőr felépítésében vesz részt. Az optimális hatás érdekében érdemes lehet az Arthroxon Plus-t Collagen Liquid-del kombinálni, hogy biztosan elegendő kollagént vigyünk be.

Az Arthroxon Plus-nak van egy speciális hatóanyaga, amit idehaza sokan csak úgy emlegetnek, mint „az ízületkarbantartó hatóanyagok Ferrarija”, ez pedig nem más, mint a természetes tojáshéj membrán. Ez a különleges hatóanyag, természetes forrása a glükozamin, kondroitin, kollagén és hialuronsav kombinációnak, így nagyszerű hasznosulási jellemzőkkel bír.

A termékben található vitaminok és ásványi anyagok számos élettanilag pozitív folyamatot befolyásolnak a szervezetben. A mangán hozzájárul a normál kötőszövet-képződéshez. A C-vitamin hozzájárul a normál kollagénképződéshez és ezen keresztül a porcok normál állapotának, működésének fenntartásához.

Ne feledd: csak olyan erős vagy, amilyen erős a leggyengébb láncszemed. Ne engedd, hogy az ízületeid jelentsék a leggyengébb láncszemet!


Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!