New look – same mission!

2021-06-03
 / 5.0

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció

A Scitec Nutrition mindig is innovatív márka volt. Immár 25 éve vagyunk a piacon, és büszkén állíthatjuk, hogy számos új, sportolók számára érdekes kiegészítőt dobtunk az elsők között az étrendkiegészítők piacára.

Ugyanakkor nem csak a belbecs, hanem a külcsín is számít, így szükségesnek láttuk, hogy frissítsük a Scitec Nutrition termékek csomagolását, ezzel is tükrözve azt a haladó szemléletmódot, ami a Scitec Nutrition-nak mindig is sajátja volt.

Az új dizájn letisztultabb, modernebb. Minden csomagoláson megjelenik a Scitec védjegyének számító, logó nyilakat formázó „O” betű. Új betűkészletet vezettünk be, és változtattunk az ízek, valamint a termék jellemzők jelölésén is. A terméknevek kaptak egy ezüstös körvonalat, és bevezettük a hátul széthajtogatható, több nyelvű címkéket is, amivel a termékek az összes, Scitec képviselettel rendelkező országban megállják a helyüket.

NEW LOOK – SAME MISSION!

Ami nem változott, az az összetevők korrekt, és minden kérdésre választ adó jelölése – így felelve meg minden Európai Úniós szabályozásnak, és nem mellékesen, az igényes vásárlóközönség elvárásainak.

A megújult kinézet mellett természetesen új, valamint régi, de felújított, feljavított összetételű termékek is megjelennek a Scitec Nutrition porfóliójában. Az új, vagy megnövelt mennyiségű hatóanyagok mellett több termékünk is immár gluténmentes formában kerül forgalomba.

A kinézet tehát megváltozik, de a küldetésünk ugyanaz – 25 éves történelemmel rendelkező, de továbbra is innovatív, jövőbe tekintő márkaként pozitív változást hozni a vásárlóink életébe!