Kérdések
ALA  50 kap.

ALA 50 kap.
4 190 Ft
83,80 Ft/kap.
Kosárba teszem

?
Kérdés
2016-11-20
hello az alából mennyit kell szedni a testépítőknek energizálásra?Vagy csak kreatin kúra alatt fejti ki energizáló hatását?
válasz
Szia!

Közvetetten az ALA nem kifejezetten az energizáló hatásáról híres, főleg nem rövidebb távon. Mivel az ALA segít az ATP képzésében, akár csak a kreatin, ezért kreatinnal kombinálva akár még egy fapados edzés előttiként is bejöhet a dolog, ami viszont már más kérdés. Arról nem is beszélve, hogy inzulinutánzóként még a kreatin munkáját is hatékonyan javítja, így ezzel a kettővel érdemes operálnod, ha edzés előtti energizálásra szeretnéd használni.
?
Kérdés
2014-05-31
Sziasztok!

Vettem egy doboz ALA-t a kapszulás kiszerelésből. Az étrendem szerint 3-szor kéne szednem naponta, viszont mivel egy kapszula 250mg-os, az már sok lenne. Felvághatom a kapszulát 3 felé, vagy az befolyásolja a felszívódását? Köszönöm!

Gábor
válasz
Szia!

Miért sok? A kapszulát szétszedni tudod, de kisebb dózisokkal nem fogod sajnos elérni a kívánt hatást...
?
Kérdés
2014-02-06
Helo!
A homlokom és a hátamon szoktak kijönni pattanások sőt a hátamon szinte mindig vannak!
Lehet a sok fehérje beviteltől van.
Mit tudsz erre tanácsolni nekem??
Köszi!
válasz
Szia!

Vagy életkori sajátosság. Lévén, hogy nem tudom, mennyi idős vagy, ez csak feltételezés lehet ebben az esetben. A Zinc 25 mg sokat segíthet 1 hétig 100-150mg-os dózissal alkalmazva, majd 50-25mg-ra lecsökkentve szedni addig, amíg a pattanások enyhülnek. Plusz Omega 3 napi 3-6 kapszulával szintén sokat segíthet a cink mellett.
?
Kérdés
2010-07-28
Válaszolnék a nem diabeteszes polyneuropátiával kapcsolatos kérdésre, ugyanis kipróbáltuk. Kifejezetten jót tesz, de a tapasztalatunk szerint nem elég egy doboz.
válasz
Köszönjük! Sajnos ez sejthető volt. Ritkán elég egy doboz akármiről is legyen szó.
?
Kérdés
2010-05-28
Tisztelettel érdeklődnék, hogy nem diabeteses polyneuropathia esetén mi a tapasztalat? Ha akko is működik, szívesen vásárolnék!
Dr. Nagy Mihály
válasz
Sajnos ilyen jellegű visszajelzés még nem érkezett rá, pedig magam is kíváncsi lennék rá. Konkrét felhasználói visszajelzésekre, kifejezetten ebben a témában. De tekintve hogy orvosi irányultságú portálokon is javaslatként szerepel a diabéteszes polyneuroneuropathia kezelésére, ebből arra következtetek, hogy a gyakorlatban is működnie kell.
?
Kérdés
2010-05-25
Tisztelt Cím!
Érdeklődni szeretnék, hogy kapszulánként hány mg-ot tartalmaz?
Illetve van e tudomásuk nagy kiszerelésről - diabeteses neuropatia vált szükségessé a szedése.
Nagyon köszönöm megtisztelő válaszát.
Telek Nikolett
válasz
Itt van a terméknél az összetétel: 250mg kapszulánként. Van 90 kapszulás, de az csak 200 grammos - bár még így is jobb, mint ez: http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=6098. Amennyire én tudom, napi kb 600mg már alkalmas a neuropátia ellen. Ez tehát egy havi adag lenne.... És ez is: http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=4866 Ez utóbbi lenne talán a leginkább költséghatékony megoldás.
?
Kérdés
2010-01-27
ez most segít a kreatin felszívódásában?
válasz
Igen, mivel inzulin utánzó hatása van, némileg elősegíti.
?
Kérdés
2008-04-30
Májcirózisban szenvedő betegnek is adható ez a szer?
válasz
Sőt! Kifejezetten ajánlott lenne.
Utánnanéztem egy kicsit, és több kutatás is folyik az ALA májkárosodás kezelésével kapcsolatos felhasználásával, pl.:
http://www.regenerativenutrition.com/content.asp?id=147
http://www.lifeextensionvitamins.com/licico.html (itt egy sor más is fel van sorolva - elsősorban ugye a B-vitaminok, az E-vitamin és a szelén)
de ezen a linken: http://www.google.hu/search?q=cirrhosis+of+liver+%22Alpha+Lipoic%22&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:hu:official&client=firefox-a
az is látszik, hogy az ALA és májcirózissal kapcsolatos írásokat több mint 200 helyen idézték...
Szóval, kifejezetten jó lehet az ALA májcirózis esetén.