Pörgesd fel edzéseid, és legyen legendás a teljesítményed!

2020-02-06

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció

Az életben szükség van kihívásokra. Célokra, amiért van értelme reggelente kikelni az ágyból. Nehéz napjai azonban mindenkinek lehetnek…Ezek a napok azok, amikor úgy érzed, hogy összeesküdött ellened a világ és ennek köszönhetően még edzeni sincs kedved.

Jól jönne valami, ami segít átlendülni holtpontokon?

A mi tippünk: a Hot Blood 3.0, egy legendás edzés előtti formula, amiben bevált és népszerű hatóanyagok optimális kombinációja található, hogy intenzívebbé, eredményesebbé és nem utolsó sorban élvezetesebbé tehesd az edzéseidet!

Hírnevét "ütőképességének" és komplex összetételének köszönheti, mivel 20-nál is több aktív hatóanyagot és adagonkénti 300 mg koffeint tartalmaz!

A termékből nem hiányozhat az 5-féle kreatint tartalmazó multi-kreatin mátrixunk sem, ami tudományosan bizonyítottan fokozza a teljesítményt, illetve az élsportolók által nagy becsben tartott béta-alanint és citrullin malát is tartalmazza!

Tudományosan megtervezett összetételéből adódóan a Hot Blood 3.0 nagyszerűen alkalmazható állóképességi és ellenállásos sportágak esetén is!

Nem véletlenül lett számos olimpikon és neves atléta egyik kedvenc edzés előtti formulája! - Ezt bizonyítja többek között, a termék dobozán található MOB-os lógó is!

Maximális bedurranás és hosszantartó energia– ez várható el egy tudományosan megtervezett „pre-workout”-tól. A Hot Blood 3.0-tól ezt mind megkapod, sőt még egy kicsit többet is…!


Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!