Scitec Megateszt 2021 - legyél izmosabb 16 hét alatt!

2021-01-27
 / 5.0

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció

Scitec Megateszt. A név mára fogalom.

A Scitec tesztek a kezdetektől fogva mind a résztvevők létszámában, mind pedig a felkészülésükhöz biztosított táplálékkiegészítők mennyiségében egyedülállóak voltak, és ez nem változott: 150 tesztelő indul neki a 2021-es Scitec Megatesztnek, és akik végigviszik mindhárom fordulót, azok több, mint 150.000 Ft értékű Scitec Nutrition táplélkkiegészítőt kapnak, hogy kihozzák magukból a maximumot a teszt 16 hetes időtartama alatt.

Scitec Megateszt 2021

Apró adalék csupán, hogy ez a 150 jelentkező - 100 fiú és 50 lány - elsőként próbálhatja ki az új Hot Blood Hardcore-t, ami új dimenziókat nyit meg az edzés előtti kiegészítők világában. Kereskedelmi forgalomban a teszt ideje alatt a termék nem lesz elérhető, csak a tesztelők privilégiuma kipróbálni azt!

A díjazás is beszédes: több, mint egymillió forint összértékben kerülnek kiosztásra a díjak a legjobbak között. De ez eltörpül az élmény mellett.

Mert itt motivációt kapsz. Támogatást olyan testépítőktől, mint az IFBB Pro Tóth Dani, a 2020-as Superbody Grand Prix bajnok Dudás Ádám, vagy az ugyancsak többszörös bajnok Szmereka László.

A teszt változást hoz az életedbe: valamit, amitől több leszel, mint előtte!

Jelentkezz február 28-ig a megateszt.hu oldalon!

>>> JELENTKEZEM <<<