Scitec Nutrition - Make a Difference!

2021-05-28
 / 5.0

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció

Tudjuk, hogy komolyan gondolod az edzést. Hogy te nem telefonozni, tereferélni jársz le a terembe, hanem keményen dolgozol. Nap mint nap azon vagy, hogy áttörd a határaidat, hogy legyőzd a legnagyobb ellenségedet – saját magadat.

Ez különböztet meg téged a többiektől, akik csak úgy „lejárnak a terembe”. Hogy neked ez több, mint időtöltés. A mindennapjaid olyan szerves részét képezi, hogy ha valami okból kihagyni kényszerülsz az edzést, elfog egy kényelmetlen érzés. Hogy valami hiányzik. Valami, ami meghatároz téged, ami minden nap űz, hajt előre, ami tartást ad a mindennapokban is.

Mert ha közénk tartozol, igenis több vagy, mint az átlag. Több vagy, mint azok, akik nem tesznek magukért, akik veszni hagyják, hanyagolják ezt a csodát, amit a mindennapokban csak úgy nevezel: a testem.

És ez nem függ attól, hogy most épp mennyi izom van rajtad, vagy mennyivel nyomsz fekve. Lehet, hogy nem is a súlyzós edzés a fő sportod. Lehet, hogy csak kiegészítő mozgásként tekintesz rá. Ez nem jelenti azt, hogy félvállról veszed az edzést. Mindenki máshol tart az útján – a lényeg nem az, hogy hol tartasz, hanem hogy hogyan járod magát az utat!

Szókratész is megmondta: „A férfinak nincs joga a fizikai edzés terén amatőrnek lennie. Szégyen számára anélkül megöregedni, hogy látta volna azt a szépséget és erőt, amire a teste képes.”

Több ezer éves igazság ez. Szókratész idejében még nem tartott itt a világ, de bizony, a hölgyek sem kivételek - legyél amatőr vagy profi, férfi vagy nő, egyszerűen nem teheted meg, hogy veszni hagyd a benned rejlő lehetőségeket!

Mert bizony, többre vagy képes. Többre, mint hinnéd, sőt, többre, mint azt valaha gondoltad volna.

Csak ki kell lépned a komfortzónádból. Nem megelégedni azzal, amid van. Akarnod kell a változást, és ha ez megvan, tenned is kell érte – ami kemény meló, de mi tudjuk, hogy képes vagy rá.

És amint elsajátítottad ezt a hozzáállást a fizikai edzés terén, meglátod, hogy az át fog gyűrűzni az életed minden területére! Így leszel több, jobb, mint voltál – így győzöd le végül önmagad.

Változtatni, változást hozni, elhivatottan, elszántan, feladást nem ismerve küzdeni, ezáltal különbnek, többnek lenni a szürke tömegnél – ezek vagyunk mi, ezt jelenti számunkra a súlyzós edzés!