Green Style edzőkesztyű (pár)

Scitec Nutrition
3 350 Ft
Méret:
Darabszám:
Kosárba teszem

Green Style edzőkesztyű

EA kesztyű első osztályú bőrből készült, a kézfejen és az ujjak között elasztikus anyaggal kombináltuk a kényelmes viselés érdekében. A tenyér és az újjak belső része ki lett párnázva melytől kimondottan komfortos a kesztyű viselése. A dupla varrásnak köszönhetően a kesztyű ellenállóbb az intenzív igénybevételeknek is.


Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel! Kérlek, jelentkezz be!

CRD_701369
2014-06-17
Még mindig nem az igazi
A korábbi BioTech USA kesztyűm miatti kudarc arra vezényelt, hogy Gym Star kesztyűt vegyek. Meg is rendeltem, tájékoztattak, hogy Green Gym Star volt, Green Stlye (Scitec) lett. Hát jó, ennyi baj legyen, a kesztyű elvileg ugyanaz.


Tegnap megkaptam, 1 edzés után lehet, hogy korai még véleményt írni... Kidolgozottságban nagyon ott van, jó a tépőzárja is, elég magasan feljön a csuklómra, gyakorlatilag úgy tart, mint egy csuklószorítós kesztyű (reméljük, így is marad a jövőben is).


"S" méretet rendeltem, a tenyér szélessége király, csuklónál is rendben van, az ujjak vastagságát viszont nem találták el, nincsenek vékony, zongorista ujjaim, mégis lötyög a kezemen, s ezáltal kissé kellemetlen, dörzsöli az ujjaim közeit. :(


Még egy hiányossága/hibája van: abszolút nem párnázott a tenyér része, 2 réteg (?) bőr és ennyi.


Ha ilyet vennél, szerintem feltétlen próbáld fel (jobb esetben a teremben valakiét, aki már egy ideje használja)!

Ebben a rovatban véleményeket csak regisztrált felhasználóink oszthatnak meg!
Kérlek, jelentkezz be!