White Style edzőkesztyű (pár)

Scitec Nutrition
2 990 Ft
Méret:
Szín:
fehér
Darabszám:
Kosárba teszem

White Style Edzőkesztyű

A kesztyű első osztályú bőrből készült, a kézfejen és a hüvelykujj külső részén rugalmas Fourway anyagot használtunk a kényelmesebb viselés érdekében. A teljes tenyér rész bőrből készült és dupla varrással lett megerősítve, a bőr alatt puha párnaréteg lapul, amely komfortos érzést biztosít viselőjének.


Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel! Kérlek, jelentkezz be!

Zatoichi13
2017-04-18
Csak hogy legyen férfi vélemény is :)
Talán azzal kezdeném, mikor kézhez kaptam, első gondolatom az volt: Ez valami gyönyörűséges, a második pedig ez: b@szki ez kicsi lesz, pedig használtam a méret táblázatot... Aztán felpróbáltam és valóban szűknek találtam 1 kicsi, itt nyugtatnék meg mindenkit, hogy pár használat után annyit tágul, hogy pont jó lesz, már nem szorít, de még rendesen tart! Majd megnéztem a hozzászólásokat: Basszus, női?! :) Na de lássuk a lényeget! Valóban szép és minőségi termék, a varrás eddig jól tart, nem bomlik. A tenyér belső részbe vart plusz anyag kényelmes és puha, a külső része jól "tapad", a súlyzó nem csúszkál, valamint húzódzkodón/ tolódzkodón az emberke sem! :) Bár a bőrkeményedés kialakulását 100%-ban nem akadályozza meg, de mérsékli azt! Egyetlen dolog ami nem tetszik benne, hogy a tépőzáras rögzítés két fülön van kialakítva.
edina__29bafd
2016-12-09
Már egy ideje használom a kesztyűt, minden rendben vele, jól szellőzik, vastag a tenyere és ott véd ahol kell. Annyi észrevételem lenne hogy én "M"-t rendeltem, aminek jónak is kellene lenni, de kicsit bő a kézfejemen. Pink Style, szintén Scitec-es kesztyűm, "M"-s, és tökéletesen passzol. Igaz, lehet az "S" kicsi lenne.
ivy
2016-01-14
mérsékelt igénybevételhez tökéletes
Tavaly nyáron rendeltem, azóta is elégedett vagyok vele. Kényelmes, jól szellőzik, megakadályozza a bőrkeményedések kialakulását, bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy nálam nincs eszeveszett igénybevételnek kitéve. Csak kiegészítő jelleggel, mérsékelt intenzitással végzek súlyzós edzéseket, az elsődlegesen űzött sportom inkább kardiovaszkuláris állóképességet igényel, oda pedig nem kell kesztyű. :)

Ebben a rovatban véleményeket csak regisztrált felhasználóink oszthatnak meg!
Kérlek, jelentkezz be!