Superbody 2021

2021-09-30

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció

2021-ben sem marad el a Superbody, amit a 2020-as évtől eltérően végre ismét közönség előtt fogunk megrendezni - nem akármilyen ajándékokkal!

A Superbody immár nem csupán egy verseny. A Superbody hagyomány. Több, mint két évtizedes múltjával ez az az esemény, ami a legnehezebb időkben is életben tartotta a magyar testépítést. Sőt, ennél többet tett: lefektette a modern bodybuilding versenyzés alapjait Magyarországon, és olyan színvonalat hozott, mind szervezés, mind díjazás tekintetében, ami egyedülálló a magyar testépítő sport életében.

Nem lesz ez másképp a 2021-es évben sem. A verseny összdíjazása a már megszokott színvonalú, több millió forintra rúg. A magyar testépítő élet színe-java képviselteti magát a Superbody-n - ezen a versenyen indulni mindig is presztízs értékű volt, a kiemelkedő díjazástól teljesen függetlenül. Aki pedig már profi vizekre evezett, általában a nézőközönség sorai között megtalálható - mindenkit érdekel, ki viszi el a végső trófeát!

Superbody 2021

Az idei évben ráadásul nem szorítkozunk a testépítésre, mivel a délutáni program része lesz a Fekvenyomó Pro Show, csak a legerősebbekkel - ha nem láttál még több száz kilós nyomásokat, hát, most fogsz! 200 kilós nyomás a "beugró" - ennél csak durvábbat fogsz látni! Méltó találkozása ez az erősportoknak - a legizmosabbak, és a legerősebbek ugyanazon a színpadon csapnak össze a saját versenytársaikkal!

A versenyre elővételben tudsz jegyet venni itt, ráadásul október 1-8 között ezt early bird kedvezménnyel, 2.990 Ft-os áron teheted meg - csak egy hétig! Október 9-től a verseny napjáig 3.990 Ft-os áron tudsz elővételben jegyet venni, míg a helyszínen ez 4.990 Ft-ba fog kerülni. De most figyelj: MINDENKI, aki jegyet vesz a Superbody-ra, egy több, mint 5.000 Ft értékű ajándékcsomagot kap a helyszínen - új termékek is akadnak majd benne -, így a belépésért fizetett összeg gyakorlatilag jelképes, hiszen a jegyed árát bőségesen vissza fogod kapni Scitec Nutrition termékek formájában! (Early bird jegy esetén több, mint 2.000 Ft pluszban leszel - 2.990 Ft-ért egy belépőt, és több, mint 5.000 Ft-nyi Scitec terméket kapsz!)

Ha neked ez sem elég, és szeretnéd a versenyt az első sorokból figyelni, a magyar testépítő élet krémjének társaságában, akkor vedd meg a VIP jegyet 9.900 Ft-ért! Természetesen, itt is jár az ennél is nagyobb értékű ajándékcsomag, plusz az élmény, hogy egy elit társaságban ülve, az első sorokból szurkolhatsz a legjobbaknak!

A Superbody él, és mindig is élni fog. Tarts velünk! Töltsd a szombati napot azokkal, akiknek ez a sport ugyanolyan fontos, mint neked! Azokkal, akik értik, miért kell naponta dobozolnod a kaját, akik nem kérdezik meg, miért akarsz még izmosabb lenni, akik nem néznek rád ufóként, amikor a turmixodat legurítod, és akikkel félszavakból is megértitek egymást, hiszen egy nyelvet beszéltek - a vasak nyelvét!

A versennyel kapcsolatos friss infókat keresd a superbody.hu oldalon!

Rendeld meg a jegyedet itt:

Jegyrendelés

Versenyzőknek regisztráció itt:

Regisztráció