Scitec Nutrition Anniversary női póló

Scitec Nutrition
2 990 Ft
Raktárkészlet:
Méret:
Szín:
fekete
Darabszám:
Kosárba teszem
Termék más kiszerelései
Rendezés:

Vevővélemények

0 %
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag

Kérdésed van a termékkel kapcsolatban? Tedd fel!


Termékleírás


Scitec Nutrition Anniversary T-Shirt

  • 100% PAMUT
  • SPORTOS FAZON
  • HAMISÍTATLAN SCITEC-ÉRZÉS!

25 éves a Scitec – és büszkék vagyunk rá!

25 éve a piacon. 25 év alatt megannyi új termék, Superbody, Muscle Beach, nyomtatott és online magazin áll mögöttünk. Büszkék vagyunk rá, hogy a hazai testépítő élet úttörőiként szó szerint tízezreket motiváltunk mozgásra, a fizikumuk fejlesztésére, és ezzel végső soron arra, hogy önmagukat legyőzve, tehetségüket kibontakoztatva, kitartásukból és elszántságukból táplálkozva váljanak saját maguk legjobb változatává.

25 év alatt sok minden változott. Termékek, hatóanyagok, versenyek és versenyzők jöttek és mentek. Trendek változtak, az első vásárlóink mára családos, középkorú emberek – sokan közülük emellett a mai napig nyomják a vasat. Újabb és újabb generációk váltották egymást.

Egy dolog nem változott: a sport iránt érzett, soha nem múló elhivatottságunk. Az innovációra való igényünk: hogy mindig egy picit többet, jobbat nyújtsunk, legyen szó egy versenyről, egy rendezvényről, vagy egy új Scitec termékről.

Ha érted, miről szól a testépítés, ha érted, miről szól önmagunk folyamatos fejlesztése, újból és újbóli legyőzése, akkor ünnepelj velünk, és légy részese te is a Scitec Nutrition 25 éves, történelmi évfordulójának! Mert mi, akik nap mint nap bizonyítjuk, hogy igenis van még tovább, hogy MINDIG van hova fejlődni - mi egy család vagyunk. Viseljük együtt büszkén a Scitec Nutrition Anniversary pólót!

SMLXL2XLXS
A626466687060
C454953565941
H151617181914