Kérdések
TGH (ízesített)  300 gr.

TGH (ízesített) 300 gr.
5 990 Ft
19,97 Ft/gr.
Kosárba teszem

?
Kérdés
2017-12-30
Hello! A kerdésem az lenne hogy ennek a pornak van valami mellékhatása és ajánlott 16-17éveseknek szedni?
válasz
Szia!

Nincs mellékhatása, de 25-30 év alatt lényegében kidobott pénz.
?
Kérdés
2017-08-17
Helo!
Fehérjével egyszerre bevehető? (fehérje porba bekeverve)
Tegnap megittam az első adagot, engem is utólért a rémálom.....
válasz
Szia!

Érdemes lenne a fehérjeturmixod előtt 20 perccel meginni ezt, így mind íz, mind felszívódás szempontjából jobban jársz! :)
?
Kérdés
2017-06-24
A T/GH, a fűrészpálma kivonat (Saw Palmettó), ill. a királydinnye kivonat (Tribulus Terrestris) nem ütik egymást? Az utóbbi kettővel kapcsolatosan, melyeket BHP tünetek miatt szedek, elég sommás kijelentéseket olvastam. Az az:
- A fűrészpálma nem csak az ösztrogént, de a tesztoszteront is blokkolja.
- Prosztata megnagyobbodásban szenvedő férfiak semmilyen tesztoszteronszint növelő hatással rendelkező terméket nem szedhetnek.
Reálisak ezek a megállapítások?
válasz
Szia!

Prosztata megnagyobbodás esetén a Tribulus valóban ellenjavalt. A fűrészpálma azonban hasznos lehet, valójában a tesztoszteron dihidro-tesztoszteronná alakulását gátolja, ezzel is mérsékelve a prosztata sejtek proliferációját.
?
Kérdés
2017-06-08
Szia!

Az lenne a kérdésem, hogy én creatin kúra mellé szedném, olyat lehet?
A másik kérdésem, hogy 27 éves vagyok 85 kiló és melyiket ajánlod a legjobban tömegnövelésnél? Ezt vagy a Brutal Anadrolt?
A szedéssel kapcsolatban is lenne pár kérdésem
Az anadrolt csak edzésnapokon kell szedni vagy mindennap 3 kapszula? Egy hónap után egy hónap pihenő aztán mehet újra?
A TGH mehet minden nap 8g 3 hónapon át? A kúra után mennyit kell pihenni?

Előre is köszönöm a válaszodat!
válasz
Szia!
Mivel az Anadrol tribulus, a TGH pedig DAA alapú, így akár egyszerre is alkalmazhatóak, ez esetben előbbi edzések előtt, ill. reggel, utóbbi pedig este, lefekvés előtt mehet.
De a szünetmentes használat érdekében váltogathatod is őket, egy hónap TGH, egy hónap Anadrol. Így legalább azt is ki tudod kiszűrni, hogy melyikre reagálsz jobban. Három hónapon át felesleges a TGH-t használni, érdemes havi ciklusban gondolkodni.
?
Kérdés
2017-05-16
Helló! Gaba és tryptophan mehet mellé egy időben? :)
válasz
Szia!

Más aminosavakkal együtt nem nagyon szeret felszívódni, úgyhogy tedd külön őket: a GABA és triptofán menjen fél órával lefekvés előtt, a TGH (ízesített) pedig közvetlenül alvás előtt.
?
Kérdés
2017-01-19
Sziasztok. Esti utolsó kaja ( túró+WPP) elott vagy után kellene meginni? És kb mennyi ido teljen el a ketto között? Vagy jobb lenne reggel? Mindig reggel edzek éhgyomorra, szóval ha fontos az üres gyomor az reggel tuti megvan. Köszi!
válasz
Szia!

Előtte, éhgyomorra. Utána 20 perccel mehet a túrós fehérje.
?
Kérdés
2016-12-29
Sziasztok! Ajándékba kaptam és kipróbáltam de az éjszakám nem volt valami jó...
válasz
Szia!

Igen, ezt már tapasztalták többen is. Próbáld meg edzés előtt betolni.
?
Kérdés
2016-12-07
Sziasztok! Macatronnal meg brutal anadrollal együtt mehet? Ha igen hogy osszam fel a szedésüket? Köszi!
válasz
Szia!

Mehet.
Macatron reggel 2 és lefekvésnél 2. TGH (ízesített) az esti macatron mellé menjen.
Anadrol pedig edzés előtt.
?
Kérdés
2016-11-20
Szia!
21 éves férfi létemre nem valami erős a libidóm. Plusz elég rosszul alszok lefekvés után 1 óra forgolódás mire elalszok nem vagyok kipihent napközben stb... Továbbá elég könnyen zsírosodom , főleg derékra , emésztés se a legjobb.
Szerinted ennyi idősen (soha hasonló terméket nem próbáltam még) érdemes tenni vele egy próbát?
Köszönöm a választ előre is !
válasz
Szia!

21 évesen nem fog még tesztófokozó kelleni. Fáradtság, nehéz elalvás, kipiheintség hiánya, rossz emésztés... Nem tudom hogy például van-e egy jó erős multid? Ezek tipikusan vitaminhiányra is utalhatnak. Egy Scitec Téli Vitamincsomag-ra midnenképpen beneveznék a helyedben vagy esetleg a Vita Greens & Fruits egy jó kis mindent bele pakk, az még az emésztésed is helyrerázza. ;)
?
Kérdés
2016-11-14
Szia!
Érdekelne a következő:
37 éves vagyok, 75kg test tömeg, libidóval nincs baj, de mégis szeretnék nőni. Kaja és egyébb tápkieg rendben van. T/GH mellé mehet-e egy kis tribulus terrestris (0,5-1g), illetve GABA (0,5-1g)?
Vagy ez már így sok?
Előre is köszi a választ.
válasz
Szia!

Tökéletes kombó, jó lesz!
?
Kérdés
2016-09-15
Üdv! 27 éves vagyok, tavaly már használtam a terméket, és erőben igen sokat dobott meg regenerációban is sokat segített, az álmok is megvoltak :) kérdés az az hogy tudtok-e olyat aki nőtt volna tőle vagy saját magadon tapasztaltad-e? Lehet a gyérebb táplálkozásom miatt nem volt sok anno, majd most kiederül, jobban figyelek rá.
válasz
Szia. A visszajelzésekben volt olyan aki tapasztalt ilyet, de hát ez elsősorban kajafüggő... A TGH teszi a dolgát, de nőni akkor tudsz, ha ehhez biztosítod az építőanyagot, és az energiát is :)
?
Kérdés
2016-09-14
Hali! Úgy tudom, hogy a DAA-t is szüneteltetni kell, hogy jobb hatást érjen el. Ez a termék is erre épül, ha jól látom. Kérdezném, hogy szünet nélkül mehet-e még egy doboz? Ha nem, mennyi idő után lehet újra használni? Köszi.
válasz
Szia. Két doboz mehet, utána ráér szüneteltetni.
?
Kérdés
2016-08-25
Szia! Casein Complexet szoktam esténként inni. A T/GH-át inkább jóval előtte, vagy utána érdemes szedni a felszívódás miatt?
válasz
Szia. Én előtte javaslom inkább. Közvetlenül lefekvés előtt pedig mehet a 100% Casein Complex