Vegán tiszta izomtömegnövelő stack

2020-08-12

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció

A vegán étkezésnek nagyon hosszú ideig meglehetősen rossz renoméja volt a hardcore testépítők körében. Ez természetesen nem fordult az ellenkezőjére, de azért finomodtak az álláspontok. Köszönhetően annak is, hogy megjelentek olyan minőségi táplálékkiegészítők, amelyek amellett, hogy (testépítő szempontból) korrigálják a vegán táplálkozás hiányosságait, kompromisszumok nélkül be is illeszthetők az ilyen jellegű étrendbe. Mivel a vegán étkezés a legtöbb vegán számára nem pusztán egy egészségesebb (vagy általuk egészségesebbnek tartott) táplálékválasztást jelent, hanem egyfajta életfilozófiát is, a meggyőzési kísérletek, hogy bizonyos életfolyamatokhoz és főleg izomzat növeléséhez márpedig szükséges állati eredetű tápanyagok fogyasztása, az esetek többségében kudarcra vannak ítélve. Többre megyünk, ha olyan termékeket fejlesztünk ki és kínálunk számukra, amelyek összhangban vannak elveikkel. Ez hívta életre a Scitec Green Series termékvonalát és az alap Scitec termékek között is egyre több olyan van, ami megfelel a „vegánság” követelményének.

Ha te vegán étrendet követsz, az általunk összeállított termékcsomaggal hatékonyan egészítheted ki a táplálkozásodat. Összetevői hozzájárulnak edzéscéljaid eléréséhez és egészséged megőrzéséhez.

Az alapok

Ha intenzív súlyzós edzéseket végzel, bármilyen táplálkozási program mellett, érdemes valamilyen multivitamin / ásványi anyag formulával kiegészítened a mikrotápanyag-beviteledet. A vegán étrendet követőknek különösen oda kell figyelniük a B12 vitamin, a D-vitamin, a kalcium, a vas és a cink bevitelére, mivel a növényi alapú étkezés ezeket a mikrotápanyagokat nem feltétlenül tudja megfelelő mértékben biztosítani. A vegán követelményeknek maradéktalanul megfelelő Vita Greens & Fruits poros multivitamin termékünk biztosítja ezeket a vitaminokat és ásványi anyagokat és még sok minden mást is. A kizárólag organikus alapanyagokat tartalmazó formulában 13 vitamin, 10 ásványi anyag található, népszerű növényekkel, algákkal, gombával, növényi rosttartalommal. Fogyaszd minden reggel!

Vita Greens & Fruits

A pörgés

Az edzés előtti „pörgetők” egyik fő hatóanyaga a koffein. A koffein származhat természetes forrásból és lehet szintetikus is. Vegánként nyilván a természetes forrást preferálod, így számodra koffeinforrásként a Super Guarana-t ajánljuk! A guarana növény őshazája Dél-Amerika. A guarana magját az indiánok évszázadok óta fogyasztják élénkítőszerként, mivel koffeint tartalmaz. A koffein jól ismerten hozzájárul a mentális éberséghez, a koncentrációhoz, és fokozza a teljesítményt edzés során. Edzés előtt fél órával két tabletta bevételét ajánljuk.

Az építőkockák

Mivel a növényi alapú táplálkozás alapesetben (és értelemszerűen) kevesebb fehérje- illetve aminosav-bevitellel jár, mint az állati eredetű tápanyagforrásokat is magában foglaló, érdemes azt az extra fehérjebevitelen túl, még extra aminosav-bevitellel is kiegészíteni. Különösen, ha intenzív edzésprogramon és/vagy szigorú diétán vagy. Az EAA+Glutamine formula beilleszthető a vegán étrendbe és ellát a legfontosabb aminosavakkal. A termékből ízletes ital készíthető, amellyel megelőzhetjük az intenzív edzés nem kívánt katabolikus következményeit. Edzés közben javasoljuk fogyasztani.

Nagyon sokáig a vegán fehérjepor egyet jelentett a szójafehérjével. A szója azonban mindig is egyfajta „legkevésbé rossz” és nem éppen ideális megoldásnak számított a növényi fehérjeforrások között, potenciális negatív hatásai miatt. A kutatás/fejlesztés ezért más növényi források felé fordult. Így került képbe a sárgaborsófehérje, ami a növényi fehérjék közül kiemelkedő minőségűnek számít, mivel tartalmazza az összes esszenciális aminosavat. Ezen kívül, magas biológiai hasznosulással rendelkezik, egészséges embereknél a termékben található fehérje mennyiség 98%-a hasznosulni képes. Különösen gazdag elágazó láncú aminosavakban (BCAA). Lizin, arginin, glutamin tartalma ugyancsak egyedülálló. És nem utolsósorban, nagyon finom protein kiegészítő készíthető belőle.

A 100% Plant Protein kimagaslóan tiszta, kiváló minőségű fehérjeforrásból, belga Pisane borsófehérje izolátumból, készül. A termékben lévő fehérje hozzájárul az izomtömeg növekedéséhez és fenntartásához. Elsősorban közvetlenül edzés után javasoljuk fogyasztani. Ha normál (vegán) étkezésekből nem tudod biztosítani az izomnövekedéshez / izommegtartáshoz szükséges fehérjebevitelt, érdemes napközben még egy plusz adagot elfogyasztanod.

100% Plant Protein

A vegán életmód elhivatottságot és tudatosságot igényel. Termékcsomagunkkal szeretnénk megkönnyíteni a dolgodat és levenni egy kis súlyt a válladról … persze nem az edzéseid alatt.

Próbáld ki vegán izomtömegnövelő termékcsomag ajánlatunkat most!


Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!