Felhúzó heveder (gurtni) (pár)

Scitec Nutrition
1 690 Ft
Szín:
fekete
Darabszám:
Kosárba teszem

Felhúzó heveder (gurtni)

Egyszer valaki azt mondta, hogy aki gurtni nélkül tud hátazni, az baba súlyokkal edz... Nos, ebben is lehet némi igazság, de egy biztos: ha úgy akarsz hátazni, hogy a karodat maximálisan ki akarod kapcsolni a mozgásból, valamint azt sem akarod hogy egy esetlegesen gyengébb alkar akadályozzon a hátedzésedben, akkor a gurtni egy kötelező kellék az edzőtáskádban. Igen, tudjuk a tökös szöveget, hogy ha pl. felhúzol, akkor tudd megtartani is a súlyt a kezedben, ne csak felemelni a földről... Ez erőemelők esetében igaz is, azonban akinek a testépítés, azaz az izmosodás a fő szempont, az egy hátedzésen nem az alkarját, hanem a hátát akarja edzeni, úgy, hogy kizár minden zavaró tényezőt. Nos, a gurtni ebben fog segíteni, de nem keveset!

Volt szerencsém mad max-os gurtnihoz is régebben, ahhoz képest sokkal puhább, jobban ráfekszik a csuklómra (különösen vékony csuklóm van) így ez nekem jobban bejön. Még csak pár hónapja használom, eddig semmi baja, hamar megszoktam. Eddig úgy gondolom igazán jó gurtni, hátedzés alapkelléke, és ilyen áron bárkinek hozzáférhető.

A gurtni használata pofonegyszerű, és meg fogod látni, hogy szó szerint új minőségbe emeli a hátedzésedet. Olyan izomérzetet fogsz tapasztalni a hátizmaidban - és jó esetben, ha a technikád is a helyén van, akkor CSAK ott - amit soha korábban!

A gurtni használata

Szavak helyett beszéljen ez a videó!

?
Kérdés
2017-05-18
Hány cm a gurtni szélessége?
válasz
Az anyag 4cm a párnázott középső rész 5cm.

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel! Kérlek, jelentkezz be!

Omenka
2019-07-08
Tökéletes
Először használtam gurtnit hátazáshoz. Egészen más érzés, főleg másnap. Maga a termék jó minőségű erős anyagból van, elég hosszú, és kedvező árú. Tudom ajánlani.
zydar
2019-03-02
Több éve megvan, talán 2-3eve használom, szinte minden hatedzesnel. Felhuzasnal, Huzodzkodasnal elengedhetetlen, evezeseknel is az edzés végén sokat segít. Nem foszlik, pedig nyuzom rendesen :))) Hatedzesnel hátat edzunk, nem alkart, nem bicepsz ez, így használata erősen ajánlott! Több ismétlés, nagyobb intenzitás = nagyobb hát!
robert_71a2d5
2018-11-26
Nagyon jó!
Meg vagyok vele elégedve!
TheBiggestPeter
2018-07-19
Tuti!
Őszinte leszek, nekem nincs viszonyítási alapom másik gurtnival kapcsolatban. Ez volt az első vétel, de maximálisan meg vagyok vele elégedve! Hogy meddig bírja a strapát, az majd kiderül, de nem csúszik, nem vág, (még) nem foszlik... Jár az 5*
Cs.Misike
2018-03-20
Átlagos
Sokszor problémám volt, hogy lehúzásnál a nagyobb súlynál, 5-6 ismétlés után kezdett nyílni a markom, s ez miatt kénytelen voltam megszakítani a sorozatot. Ezért vettem. Tulajdonképpen nem rossz, de nélküle is lehet edzeni. Én biztos nem fogom minden hátedzésnél használni, csak mikor nagyon elemembe vagyok. S pont a max súly a cél.
gabor_ae4cd8
2018-03-20
Célnak megfelel
Ez az első gurtnim, így nincs összehasonlításai alapom. Pár más terméknél olvasni olyat, hogy kikezdi a csuklót, ennél a terméknél ilyet nem tapasztaltam kényelmes viselet, teszi a dolgát!
tamas_b94c78
2018-01-18
Kényelmes viselet
Több gyártó termékét is használtam már, messze ez a legkomfortosabb viselet. Mindenképpen érdemes beszerezni!
andras_b2908e
2017-10-25
Nagyon jó
Apróbb kellemetlenség volt, hogy a varrások 2 használat után elengedtek az egyik darabon, és anyukámnak újra kellett varrnia az egészet. Ettől függetlenül megérdemli a nagyon jó minősítést!
robert_c9fdd7
2017-10-19
6 csillagot érdemel!!
A piacon kapható legjobb, mind a puhaság, mind a szélesség, mind a tartósság terén a legjobb a piacon! Több márkát vásároltam már, ez a nyerő!!!!
zydar
2017-06-11
Szuper segítség
Első gurtnim, összehasonlítási alapom így nincs, de nagyon elégedett vagyok vele. Hátedzésnél használom, felhúzás, döntött evezés leginkább ezeknél a gyakorlatoknál. Nem összes, csak az utolsó 1-2 igazán combos körben vetem be, így nem szokok hozzá annyira és segít abban is, hogy csak a gyakorlatra, a technikára figyeljek nem tereli el a figyelmemet az, hogy az alkarom, csuklóm már fáradna. Jó áron, jó minőség!
viktor_737fd8
2017-06-02
Nekem ez az első gurtnim, felhúzás, hátazás céljára vettem meg, illetve ha az ember több fajta gyakorlatot végez nagyobb szériaszámban, sorozatban, szabad súllyal és a tenyér állandóan lefele néz (állig húzás, előre emelés, stb...) akkor még relatíve kisebb súlynál is elsavasodik az alkar 30 perc után valljuk be őszintén a gyakorlottabb konditerembe járóknál is. Első gurtnim, ezért összehasonlítási alapom nincs. Nekem extra vastag csuklóm van így max 2 kört tudtam tekerni a rúdra és picit csúszott az anyag, a youtube-os bemutató videón látottakhoz képest, de ez lehet a rúd gyenge recézése miatt is amúgy nincs vele baj, használom folyamatosan 1 hónapja, eddig az anyagon kopást, minőségromlást, nem látok, nem érzek.
Joey_raw
2017-05-23
Remek.
Remek.
david_e69fb7
2017-05-19
Perfekt
Csak próbáld ki, utána már elengedhetetlen társad lesz egy kiadós hát edzésnél
CRD_702183
2017-03-10
5* Gurtni
A legjobb gurtnim ami eddig volt! Nem tudtam dönteni a Mad-max-es és e között, így megvettem mindkettőt, mivel ne megy ökörára, de mondanom sem kell hogy melyiket használom. Ennek az anyaga puhább, felhúzásnál, döntött törzsű kétkezes evezésnél biztosabb a fogás vele. Nekem vékony csuklóm van így ez kényelmesebb, mint a párnázott társai a Mad-max és a Biotech gyártmányú (Biotech volt ez előző, "párnázott")!
Sanykó
2016-07-28
Király!
Régóta használom, mivel tropa a csuklóm, a nagy súlyoknál nekem muszáj, nagyon fasza.
tamas_c3f188
2016-04-17
Minőségi-mint amit már a scitectől megszoktunk
Volt szerencsém mad max-os gurtnihoz is régebben, ahhoz képest sokkal puhább, jobban ráfekszik a csuklómra (különösen vékony csuklóm van) így ez nekem jobban bejön. Még csak pár hónapja használom, eddig semmi baja, hamar megszoktam. Eddig úgy gondolom igazán jó gurtni, hátedzés alapkelléke, és ilyen áron bárkinek hozzáférhető.
eniko_57f87b
2016-04-02
Továbbadom...
nő létemre túl nagy a csuklómra, és az eszközre szorítással is gondok vannak, ugyanis túl sok az anyag, ráfogásnál, ugyanúgy csuszik ki a kezemből mint nélküle, és persze, előtte megnéztem hogy h kell belebújni, rácsavarni a rúdra... -még teszek egy próbát vele..

Ebben a rovatban véleményeket csak regisztrált felhasználóink oszthatnak meg!
Kérlek, jelentkezz be!