Traveller Shaker

Scitec Nutrition
1 790 Ft 1 700 Ft
Megtakarítás:90 Ft -5%
Méret:
500 ml
Szín:
Darabszám:
Kosárba teszem

Traveller Shaker

Megbízható társ a hosszú utakra

Utazásoknál mindig nehezebb megoldani a napi tápkiegek szállítását, biztos találkozott már sokunk ezzel a problémával. A dobozok sok helyet foglalnak, a zacskós protein pedig nem a legköltséghatékonyabb megoldás. Itt jön a képbe a Traveller Shaker, ugyanis a plusz tárolóval ellátott darab lehetővé teszi akár többféle por alapú kiegészítő, de akár a napi vitaminjaink szállítását is.

A konstrukcióját tekintve is kiemelkedik a tömegből, hiszen a keményített műanyag felhasználásánál egyrészt a szivárgásmentesség, másrészt a tartósság elérése volt a fő cél. Így még aminosavak esetében sem kell attól tartanunk, hogy a táskánk mélyén az előre bekevert cuccal mindent összeragacsolunk.


Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel! Kérlek, jelentkezz be!

tktomi
2020-02-17
gyártási hibás
No, vettem egy újat, bele is nyúltam egy olyanba amiből csepeg felülről a lé, alul meg könnyen letekeredik. :) Sajnálom, hogy eltört az előző, az még jó volt.. :D
tktomi
2020-02-03
szuper
Nekem nagyon bevált, kicsi és kompakt. Többnyire bcaa/gbomb-ra használom, az 500+150 ml bőven elég hozzá. 1,5 év alatt nem volt vele semmi problémám. Jól zár mindkét oldalon, nem szivárog sehol. Imádom, hogy nem kell kupakot csavargatni. Még akkor is, ha néha nehéz felpattintani. Strapabíró. Volt, ugyanis a legutóbbi leejtéssel a hétvégén sikerült jó hosszan elrepeszteni a tetejét. :( Így most szivárog, kénytelen leszek egy újat venni.
petra_9c4df8
2019-03-13
Az alja nagyon könnyen lejön, a tetejét viszont annál nehezebb kinyitni. Az tuti, hogy felül semmi sem fog kifolyni így belőle. Az alja viszont zavaró, mert így könnyen kiborul belőle a por, akár a táskába a ruhák közé. Korábban is rendeltem, annak még más kicsit az alja és az remekül zár.
pyki
2018-06-28
Nem rossz megoldás.
Tetszik maga a megoldás, bár van rajta mit finomítani. Nekem szerencsére még nem lazult le az alja, jól zár. Az ivó résznél tuti hogy az életben nem szivárog semmi. Bomba biztosan zár. A kék szín kifejezetten tetszik.
aliz_fcc200
2018-03-07
Szuper
Sehol nem ereszt, nekem tökéletesen megfelel mindenre, amire használom, amiért vettem.
Jeaevin
2017-11-26
Tudja amit kell
A portartó hasznos és ahhoz képest hogy csak fél literes teljesen megfelel. Bevált.
TrpsMrk
2017-07-17
Eddig jó
Eddig tökéletes, igaz, nagyon könnyen lecsavarodik az alja, a "kupakot" nehéz lepattintani, de egy hónapja nyúzom, még nem folyt ki belőle semmi. Se a por, se a víz.
milan_c96c55
2017-06-09
Csalódás
Kurva jól néz ki, meg kell hagyni, de a tároló része nagyon pici, ahogy azt előttem is leírták. A shaker menete tényleg gáz, ugyan nekem nem borult még ki belőle a fehérjepor, de sajnos belemegy a víz, bármennyire is figyelsz rá. Kellett egy kis idő, hogy erre rájöjjek, sajnos úgy jöttem rá, hogy tök büdös meg nedves volt a por, ami a tárolóban maradt. Ja, és mire kinyitom a tetején a kis ivó nyílást, leszakad a karom, annyira nehezen jön le.
tunde_3f3415
2017-02-14
Gagyi
Mindig is szerettem volna egy lecsavarható tárolóval ellátott shakert, hogy ne kelljen egyszerre több tárolót is magammal vinni. Meg se néztem sajnos rendesen a vásárlás előtt, csak kikértem az eladótól. Nagy hiba! Ugyanis a shaker menete borzalmasan gáz, nagyon könnyen kilazul, így amit oda raksz, nem biztos, hogy ott is marad, mire a táskádból előveszed a shakert. Szóval a tároló funkció, ami miatt vettem amúgy, csak nagy elővigyázattal használható...Már azon gondolkozom, hogy fogom a ducktape-et és kicsit megfércelem.... :/ Az ára pedig irreálisan magas, ezért a használhatatlan cuccért. Nagy csalódás volt :-( A felső része, amoből iszol amúgy nem rossz.
akos922
2016-12-23
Kicsi
Azért vásároltam, hogy az aljában tárolom majd a fehérje poromat, amit edzés után csak bekeverek, azonban a tároló rekesze nagyon kicsi, 1 kanál (adag) fér csak bele. Másik negatívum hogy "csak" 500 ml. Külsőre jól néz ki egyébként, de ez csak egy túlárazott shaker a véleményem szerint. Ezért adok 2 csillagot rá.

Ebben a rovatban véleményeket csak regisztrált felhasználóink oszthatnak meg!
Kérlek, jelentkezz be!