Yellow Leather Style edzőkesztyű (pár)

Scitec Nutrition
2 990 Ft
Méret:
Darabszám:
Kosárba teszem

Yellow Leather Style edzőkesztyű

Oké, hogy legyen tartós. Oké, hogy legyen kényelmes. Legyen használható. Ez nem plusz hozzáadott érték egy kesztyűnél, hanem alapkövetelmény. De ha még a kinézetét tekintve is tökös, az azért már olyan dolog, ami igenis pluszt jelent más kesztyűkhöz képest. Mert nem, nem mindegy mi van rajtunk edzésen. Van az az érzés, amikor úgy egyben vagy. Ehhez kell az, hogy fejben ott legyél. És bár nem kell divatmajomnak lenni, nem árt, ha fasza cuccokban vagy. Jobb érzés úgy edzeni, ha a jó helyen feszül a póló, vagy ha a fogásod olyan igazán stabil. Ez van :)

"Szimpatikus kesztyű, jó árban.. Számomra előny, hogy vékony, mert jobban érzem a vasat:) Viszont kicsit felül van méretezve. A 8 centimmel (kezem:D) mindig agyaltam, h M, vagy L-es. Eddig az M-es méretnél maradtam, de picit kicsi volt, szóval gondoltam megpróbálom a nagyobb méretet. Pont hogy jó!!! sok más kesztyűnél ez M-es méret! Ezt mindenki vegye figyelembe! Ár-értékben kiváló! nem bántam meg! jah és jól nézni ki! ütős:)"

A méretezés miatt ne aggódj. Ha nem stimmel amit rendeltél, gond nélkül cseréljük neked cserecsomagban, teljesen ingyen. Nincs tehát kockázat, szereld fel magad egy igazán fasza kesztyűvel!


Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel! Kérlek, jelentkezz be!

norbert_a4c39a
2019-11-09
Norbert81
Sokféle kesztyűt kipróbáltam már,hasonló minőségben.Mivel mindennapos használatra vettem,és nagy igénybevételnek,van kitéve a kesztyű,ezért nem az árát néztem,hanem a bőr minőségét,a varrásokat,és persze azt is mennyire passzol a kezemhez,milyen erős a csuklószorító része.3-hete használom,nagyon jó vele fogni,kényelmes,strapabíró.Aki minőségi kesztyűt akar,annak merem ajánlani.Nálam 5-csillag.
biggabi
2019-05-27
Mivel nem volt rendelhető a korábban használt Orange Style kesztyű, ezért ezt választottam. Amikor felpróbáltam volt öröm, tartja a csuklót, kényelmes, kellőképp merev. Viszont edzeni nem jó benne. Pont ott gyűrődik a bőr, ahol nem kellene, így gyakorlatilag nem lehet normálisan fogni benne, vágja a kezem, főleg húzó gyakorlatoknál. Plusz első használat után a hüvelykujjnál szétjött a varrat. Méretben biztos jót vettem, korábban is L-es méretű kesztyűt használtam. Most megyek a Scitec Shopba és vadászok egy olyan kesztyűt amit eddig használtam. Azt viszont annak ellenére, hogy alig egy évet bír (heti 3-4 súlyzós edzésnél) csak ajánlani tudom.
davidtomazy
2018-04-04
Célnak megfelel
ár/értek arányban abszolút megéri. Nem neveznem a legjobb minőségnek, hisz par hét után mar jöttek fel egy-két helyen a varratok. Viszont, ha eltalálja az ember a méretet (ami, a honlapon található útmutató segítségével nagyon egyszerű), akkor egy nagyon stabil és jó kesztyűt vásárol. A fogáson sokan segít, és a csuklószorító rész is nagyon hasznos. Azonban, ahogy felmondja a szolgálatot, márpedig ez inkább előbb lesz mint utóbb, beruházok egy minőségi Everlast edző-kesztyűre. Valószínűleg erre; MMA Kesztyű EV7560 :)
FallingStar
2018-01-02
megfelelő
hozza amit kell ;)
arcsoka
2017-10-24
használjatok kesztyűt!
Ami szerintem előnyös a kesztyűben: párnázott a tenyér része, és bőrből van. Ha minden igaz, sokáig fog tartani, valamint kva jól néz ki :) Ami nekem hátrány, az pont a párnázott tenyér részből adódik, ugyanis így vastagabb lesz a fogásod keresztmetszete. így pl húzó (hát) gyakorlatok után nagyon lefárad az alkarom. Természetesen így is ajánlom.
szilvia_7ae5fa
2017-03-21
Kellemesebb edzés, kevesebb bőrkeményedés!
Figyeljünk a méretre, valós! Nincs kis markom, de az "L"-es elég.
fanni_1
2016-10-20
eddig jó
Eddig strapabírónak tűnik, egy hónapja használom. Kényelmes.
gergo_7c047c
2015-11-18
Kiváló
Kényelmes pont kézre paszol elnyerte a tetszése. A súlyokat/rudat élmeny benne megfogni. Csuklót is vedi normalisan a sérülésektől. Nagyon precíz kesztyű. Remélem hogy sokáig fogja birni. Ajánlom mindenkinek akinek börkeményedést okoz a rud fogása vagy kikezdi a kezet.
zsolt_ff024d
2015-05-04
Hamar elengedett a varrás
Amikor először felpróbáltam, nagyon megtetszett, kényelmes volt. Rendeltem is egyet, de az első edzésen szétjött a hüvelyk ujj varrásánál. Nem tudom, egyéni probléma-e, mert többen ajánlották, hogy jó a varrása, sokat bír.
no1stexi
2015-05-01
Majdnem tökéletes!
Kb. azonos árú bioteches csuklószorítós kesztyűm után azt kell mondjam ez sokkal jobb. Zseniális termék, az embernek olyan érzése van mikor először felveszi mintha rászabták volna a kezére. Tökéletesen tartja a csuklót (de tényleg!), és a varrás is jó minőségűnek tűnik. Egyetlen kisebb, elhanyagolható kellemetlenséget tudok felróni, hogy az ujjak felett, ökölbe szorított kézzel érezni, hogy elég sz@r helyen van varrás.
pityuka.buk004
2015-03-03
Remek
Imádom amikor belépek a terembe és tudom hogy senkin nincs ilyen kesztyű, nagyon jól néz ki. Erős, tartós és a lényeg hogy kényelmes is. Csuklószorítója is teszi a dolgát!
patrik_fa14f0
2015-01-15
Megfelelő
Egész jó minőségű kesztyű, megvagyok vele elégedve. Egyetlen gyengesége a varrása amely a gyengébb helyeken hamar elengedi az anyagot de könnyen orvosolható a probléma.
lacko007
2014-12-23
Remek ár-érték
szimpatikus kesztyű, jó árban.. számomra előny, hogy vékony, mert jobban érzem a vasat:) Viszont kicsit felül van méretezve. A 8 centimmel (kezem:D) mindig agyaltam, h M, vagy L-es. Eddig az M-es méretnél maradtam, de picit kicsi volt, szóval gondoltam megpróbálom a nagyobb méretet. Pont hogy jó!!! sok más kesztyűnél ez M-es méret! Ezt mindenki vegye figyelembe!


Ár-értékben kiváló! nem bántam meg! jah és jól nézni ki! ütős:)

Ebben a rovatban véleményeket csak regisztrált felhasználóink oszthatnak meg!
Kérlek, jelentkezz be!