Gym Sack

Scitec Nutrition
1 990 Ft
Szín:
fekete
Darabszám:
Kosárba teszem

Gym Sack

A tornazsákról ifjúkori, általános iskolai éveink sejlenek ugyan vissza elsőre, de ha ránézel erre a Scitec zsákra, láthatod, hogy egy tornazsák is lehet tökös kinézetű. Arról nem beszélve, hogy anyagában, minőségében a hagyományos tornazsákokat kenterbe veri. Ez a lehető leginkább helytakarékos módja annak, hogy az edzőcuccodat magaddal hurcold, akárhova!

"Nagyobb mint az átlag tornazsákok, belsejében vízálló réteg van. Összehasonlítva a régi O'neill zsákommal... hát. Ez jobban megérte az árát. :) Nagyobb is, jobb anyagból is készült. Aki gyúr, ne is cicózzon a régi tornazsákjával, szerezzen egy ilyet amíg még lehet kapni ;)"

Tehát ha a te edzőcuccod tényleg csak a legszükségesebbekből áll - cipő, nadrág, trikó, törölközö, tusfüdrő, shaker, és ennyi - akkor a Scitec Gym Sack a lehető legpraktikusabb megoldás a számodra!

Méretek

Szélesség: 41cm
Hosszúság: 48cm


Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel! Kérlek, jelentkezz be!

evelin_e83548
2018-05-27
tökéletes
Nagyon szeretem. Cipőt, edzőruhát, törülközőt, shakert és még a kajás dobozokat is bele tudom tenni, de még így sem szokott púposan tele lenni. Az anyaga is minősége is jó, ajánlom mindenkinek.
gergely_bf35b5
2018-03-19
célnak megfelel
A táska mérete szerintem elegendő az anyaga sem rossz, a célnak megfelel!
andras_2760fd
2018-01-25
Több van benne
Pozitív csalódás számomra ez a táska. Könnyen elfér benne a váltó ruha, törölköző, víz, fejhallgató, gurtni/csuklószorító, súlyemelő öv. Még ezek mellé befér a haskerék is, bár az már eléggé púposítja a pakkot, de könnyen megférnek egymás mellett.
adamlili
2017-11-23
Nagyon szuper
A nagyfiamnak vettem, nagyon szereti, praktikus és minden belefér.
pataki79
2017-09-06
Király
Pont jó a mérete, emellett, még másra is tudom használni. Fasza.
richard_793ebb
2017-07-21
Teljesen jó
Megfelelő a mérete nagyobb is mint amire számítottam, de így legalább sok minden bele fér, a minősége is megfelelő jár érte az 5*
djkutya
2017-07-07
Tökéletes!
A vártnál nagyobb. Kényelmessen el fér benne az edző cucom! A vizáro réteg a belsejében okos megoldás szerintem. Teljessen meg vagyok vele elégedve.
jozsef_5fee24
2017-01-22
Nagyobb, mint vártam
Tökéletes. Az edzős cuccom, 2 shaker és egy ásványvíz nekem simán elfér benne. Szerintem az anyaga is jó, nagyon erősnek tűnik, jó vétel volt!
daniel_6d64fa
2016-12-14
Erős, masszív
Jó anyagból van, és ha nincs túl sok cuccod, akkor el is férsz benne. Egy shaker, törölköző és egy váltócipő pont elfér benne.
K2TheHighest
2016-06-20
Jó vétel!
Olyan terméket kerestem, ami árban és méretben megfelel az elvárásaimnak és emellett tartós és esztétikus is. Egyedül a tartóssággal akadtak problémáim, minden másban csúcs a tatyó. Egy pár cipő, törölköző, shaker, atléta, nadrág és néhány dobozni étrendkiegészítő szépen elfér benne, igaz, ha nem megfelelően helyezed el a dolgokat, akkor nyomni fogja a hátad :) Sajnos a tartóssága nem az igazi, elég vékony és könnyen szakad, valamint a zsinórok is hamar elkezdenek kibomlani, persze ezt megelőzendő érdemes óvatosan kezelni és akkor baj nem lehet. Érdemes megvenni.
tamas_c3f188
2015-04-11
Nagy, jó az anyaga, de bomlik a zsinór
Sokkal nagyobb mint a régi zsákom, minden simán elfér benne, jól is néz ki, maga az anyaga is jó, azonban a zsinór magától elkezdett bomlani 2 hét után... Így is meg vagyok vele elégedve, ha még a zsinóron kívül tökéletes :)
alex_184337
2014-12-06
Erős!
Sokáig meglesz! :)
HungarianPower
2014-11-09
Bomló zsinór
Másnap már elkezdett bomlani a zsinór. Így 1 hónap használat után meg a zsák is kezd kissé megviseltté válni. Az viszont jó benne, hogy sok minden elfér benne, és a zsáknak viszonylag erős anyaga vam.
odi11
2014-06-09
Minőségi
Nagyobb mint az átlag tornazsákok, belsejében vízálló réteg van. Összehasonlítva a régi O'neill zsákommal... hát. Ez jobban megérte az árát. :) Nagyobb is, jobb anyagból is készült.


Aki gyúr, ne is cicózzon a régi tornazsákjával, szerezzen egy ilyet amíg még lehet kapni ;)
laci8519
2012-02-04
Jó kis táska
Jó kis táska, edzőcipő, póló, rövidnadrág, törölköző, edzőkesztyű és egy shaker pont belefér.


Így kép alapján kisebbnek gondoltam, de kényelmesen belefér amire nekem szükségem van az edzésen. És jól is néz ki.


Írok méretet is hátha valakit érdeket:


- szélesség: 41 cm


- hosszúság (magasság): 48 cm

Ebben a rovatban véleményeket csak regisztrált felhasználóink oszthatnak meg!
Kérlek, jelentkezz be!